Hostli skupine
 
 

 
 
Skupine

Skupinske namestitve v Sloveniji 

Slovenska podnebja so tako raznolika, kot njena topografija: primorsko in Alpsko na zahodu, ter celinsko v ravnicah na vzhodu. Ob takšni raznolikosti te srednjeevropske dežele, se bo zagotovo našlo tudi nekaj za vaš okus, kar bi želeli spoznati. Od izobraževalnih izletov na teme zgodovine, umetnosti ali učenja jezikov, pa vse do dodatnih aktivnosti za šolske ali študentske skupine, vključno za aktivne športne oddihe s prijatelji, HI hostel Slovenija vam zagotavlja varne, cenovno ugodne in visoko standardne nastanitve za vse vrste skupine.
 
Vsi naši skupinski hostli v Sloveniji so skladni s HI standardi kakovosti in čistoče in večina jih nudi še dodano vrednost, s ponudbo prilagojeno skupinam:
 
• Zasebne sobe za vodje skupin in voznike
• Avtobusna parkirišča
• Učne sobe, sobe za igro in skupinske prostore
• Zagotavljanje polnih obrokov in možnosti lunch paketov
• Osebje, ki razume potrebe skupin
 
Skupinske nastanitve so na voljo tako v urbanih središčih, kot na podeželju, oboje pa zagotavlja odlično izhodišče za različne vrste raziskovanja dežele. Želite aktivne počitnice s spusti z rafti, kanuji ali planinarjenjem, ali pa bi se raje sproščali in si ogledali znamenitosti, uživali v termalnih bazenih… HI Slovenija vam zagotavlja odlične možnosti, da vse to izkusite na žepu prijazen način.