Rezervirajte hostel pri nas ter se izognite višji ceni zaradi provizij posrednikov.

Prostovoljno delo na otočju Fiji

Preizkusite se kot prostovoljec na otočju Fiji 

Veliko možnosti je za študente, ki potujejo na Fiji, kjer lahko najdejo skupino prostovoljcev ter se jim pridružijo kot prostovoljec, ki lahko hkrati pomaga in uživa v mnogih pustolovskih aktivnosti, ki so mu na voljo. Več mednarodnih organizacij je, ki organizirajo prostovoljstvo na Fijiju.
Vsebina
 

 
Študenti ki potujejo v skupinah lahko uživajo v varnem okolju ter spoznavajo bogato zgodovino Fijija ter se vključijo v lokalno kulturo. Pomagate lahko na različnih področjih, kot so šport, izobraževanje, varovanje pomorskega življenja ter drugih projektih, ki vam bodo nudili nepozabne izkušnje.
 
Mnogo študentov je že preživelo kar nekaj časa na osrednjem otoku Fiji, kakor tudi na okoliških otokih ter si tako pridobili celovito izkušnjo, hkrati pa so spoznali navade in način življenja domorodcev. Nadi Bay Hostel je gostil že sto študentov in skupin prostovoljcev, tako da vam lahko zagotovimo, da bomo lahko poskrbeli tudi za vaše potrebe. Ponujamo vam varno in prijazno okolje, za kar jamčimo s svojim znanjem in izkušnjami. Ponudimo pa lahko tudi izlete za organizirane skupino po zelo ugodnih scenah.
 
 
Fiji vam ponuja veliko tega, kar je vredno ogleda ter veliko doživetji, saj ponuja aktivnosti kot so Jet Boating, Jet Skiing, padalstvo, Zip Lining in surfanje. Seveda pa lahko obiščete prekrasne otoke v okolici, kjer lahko uživate na prekrasnih plažah belega peska. Če želite, pa se lahko greste potapljati v kristalno bistro vodo ali pa obiščite tradicionalno vasico, kjer boste spoznali način življenja domorodcev.
 
Na naši spletni strani boste dobili več koristih informacij za skupine: www.fijinadibayhotel.com/groups.

Sorodni članki

Prijava