Rezervirajte hostel pri nas ter se izognite višji ceni zaradi provizij posrednikov.

Hostel Liverpool doživel prenovo

Vsebina
Pred kratkim so zaključili s 70.000£ vredno prenovo YHA Liverpool, ki je bila zaključena v predvidenem roku, skladno s smernicami in priporočili YHA. Sam hostel, ki se nahaja v središču mesta je odlično izhodišče za raziskovanje lokalnih znamenitosti, saj se nahaja zgolj lučaj stran od slavnega muzej Tate, mednarodnega muzeja suženjstva ter krajev, kjer se je odvijala znamenita zgodba Beatlov. 



Prenova, ki je stavbi dodala malo več rafiniranosti, je hkrati poskrbela za boljšo sprejemnico hostla, ki sedaj ponuja odlično vzdušje, da v baru uživate na pijači, preden se zvečer odpravite po mestu. Zidne poslikave slavne četverice glasbenikov ter ikonična imena ulic vam bodo takoj dala vedeti, kjer se nahajate in boste lahko vsrkali vibracije mesta in kulture.

Popolnoma novo pohištvo, izboljšana razsvetljava in kombinacija elegantnih tal ter dekorja naredijo močan prvi vtis takoj ko vstopite v YHA Liverpool. Sproščeno in prijateljsko vzdušje je od prvega trenutka tik na dlani.



Razen tega hostel ponuja še skupni prostor in sobo za igre, oboje je bilo prenovljeno ter omogoča sprostitev s prijatelji in družino, kot si jo lahko le želite, hkrati pa ponuja priložnost za srečanja z drugimi popotniki, s katerimi si lahko izmenjate izkušnje in zgodbe – kar je pravzaprav tudi glavna prednost namestitve v hostlu.

V kolikor potrebujete nogometni premor, želite nakupovati ali pa si želite ogledati znamenitosti mesta, je YHA Liverpool vsekakor prava odločitev za vas!

Sorodni članki

Prijava