Rezervirajte hostel pri nas ter se izognite višji ceni zaradi provizij posrednikov.

Hostli za skupine v Sloveniji

Vsebina
Zima ni le sezona toplih plaščev, kap in podloženih čevljev ampak tudi primeren čas za aktivnosti za skupine. Športniki se pripravljajo na pomladno/poletno sezono, mladi pa se prav pozimi radi zberejo za nekaj dni in združijo kakšno usposabljanje ali ustvarjalne delavnice s spoznavanjem svojih vrstnikov. Prav v te namene vam tokrat predstavljamo naslednjih šest Youth Hostlov, kjer boste zagotovo našli primerne pogoje prav za vašo skupino. 
 

 
V Bovcu vas pričakuje hostel Bovec, kjer boste lahko ustvarjali v sproščenem vzdušju, daleč od svojih vsakodnevnih obveznosti. Za adrenalinske odvisnike na vsak način priporočamo hostel pod Voglom v Bohinju, kjer vam bodo poleg hrane in namestitve ponudili tudi široko paleto aktivnosti, od raftinga na snegu pa naprej. Za zimsko veselje bodo poskrbeli tudi v hostlu Videc na Mariborskem Pohorju, le dobrih sto metrov od zgornje postaje Pohorske vzpenjače. Za uspešne seminarje, izobraževanja in podobne dogodke bodo za vas odlično poskrbeli v hostlu Velenje in hostlu Radlje ob Dravi, kjer imajo vrhunsko opremljene predavalnice in prostore za izobraževalne in ustvarjalne aktivnosti.  Za tiste, ki pa se želite tudi v Februarju kopati v jadranskem morju, pa vam priporočamo hostel Debeli Rtič, kjer vam bodo morje pripeljali skoraj v sobo ali natančneje v bazen, kjer se boste razvajali v ogrevani morski vodi in uživali v blagi mediteranski klimi.
 
1. Youth Hostel Debeli rtič
Nastanitev v hostlu Debeli rtič je možna v 43 prijetno opremljenih sobah s kopalnico. Večina sob ima balkone oz. teraso bodisi s pogledom na morje bodisi na vinograd. Prav tako je možna nastanitev v 96 sobami s 4, 12, 14, 15 ležišči s souporabo sanitarij, čajne kuhinje in skupnega prostora za druženje s TV sprejemnikom. Dostop z invalidskim vozičkom je urejen. Ni potrebno skrbeti za posteljnino in brisače, saj so sobe s tem že opremljene. Gostom je na voljo pralnica s sušilnico.
 
 
2. Youth Hostel Radlje ob Dravi
Mladim, kolesarjem, popotnikom, motoristom in drugim občasnim obiskovalcem hostel Radlje ob Dravi zagotavlja prenočišča ovrednotena s petimi trikotniki. Na voljo je 16 eno-, dvo-, tri- in štiriposteljnih sob s skupno 42 ležišči. V kolikor je skupina večja, se lahko kapaciteta namestitev po potrebi poveča z dodatnimi ležišči. Sobe imajo TV in lastno kopalnico z WC-jem. Objekt je popolnoma prirejen invalidom, še posebej pa sta po invalidskih standardih urejeni dve sobi s skupno 7 ležišči. Za kulinarične užitke je na voljo kavarna s kuhinjo, ki deluje po predhodni najavi.
 
 
3. Youth Hostel Velenje
Hostel Velenje, ki leži 500 m od centra mesta Velenje lahko gosti 58 oseb v različnih tipih sob (2- do 6-posteljnih). V povezanem delu hostla so prostori Mladinskega centra Velenje, ki se lahko pohvalijo z najmodernejšimi seminarsko-kongresnimi prostori z vso potrebno tehnično opremo in so popolnoma primerljivi z bistveno dražjimi hotelskimi ponudniki. Poleg prostorov hostel ponuja tudi vse spremljajoče storitve: prigrizke, tople in hladne napitke ob odmorih ter kosila in večerje v bližnji restavraciji. Na voljo pa je tudi skupna kuhinja z veliko jedilnico. Konferenčni del je namenjen tako gostom hostla, kot tudi zunanjim uporabnikom. Tako je možna izvedba večdnevnih seminarjev, konferenc in enodnevnih posvetov. Sistem pregraditve seminarskega prostora omogoča postavitev 1, 2 ali 3 enako opremljenih predavalnic. Del Mladinskega hotela Velenje je prilagojen tudi invalidom.
 
 
4. Youth Hostel Videc
Simpatični hostel Videc se nahaja na 1050 m nadmorske višine, v hotelsko apartmajskem naselju Bolfenk na Mariborskem Pohorju. Ponuja 28 živahno opremljenih sob kar znaša skupno 114 ležišč (58-imi osnovnimi ter 56-imi dodatnimi ležišči). Vse sobe so opremljene s TV Sat, telefonom, brezžičnim internetom, kopalnico (tušem), WC-jem ter balkonom z pogledom na lepote Pohorja. V hostlu je recepcija s kavarno in manjšim prostorom za druženje, shrambo za smuči in veliko restavracijo, v kateri se lahko odvijajo tudi seminarji ter razna praznovanja. V neposredni bližini se nahaja Gorski wellness center Bolfenk, trgovina, bankomat, gondola, sedežnica, nogometno igrišče, smučišče, ter številne pohodne in kolesarske poti.
 
 
5. Youth Hostel pod Voglom
Hostel Pod Voglom se nahaja v središču Triglavskega narodnega parka v Bohinju v Sloveniji. Zaradi svoje lokacije tik ob Bohinjskem jezeru je idealen za preživljanje aktivnih počitnic in primeren za vse, ki so radi v naravi. Hostel ima na voljo tri vrste namestitve (sobe s kopalnico, sobe s skupnimi kopalnicami in skupna ležišča). Vsega skupaj pa hostel premore 129 ležišč. V hostlu se nahaja športni center Pac sports, na dvorišču pa še adrenalinski park. Ravno tako si gostje lahko sposodijo čolne, kanuje, kajake ali gorska kolesa. Tistim, ki so željni še več adrenalina, hostel ponuja udeležbo pri kateri od športnih aktivnosti kot so rafting, hydrospeed in soteskanje ali pa ogled Bohinjskega jezera od zgoraj na tandemskem poletu z jadralnim padalom.
 
 
6. Youth Hostel Bovec
Hostel Bovec je lociran v samem centru mesta Bovec, ki je na eni strani obdano z visokogorjem, na drugi pa s smaragdno reko Sočo. Bovec predstavlja optimalno počitniško destinacijo adrenalinskim navdušencem, navdušencem nad vodnimi športi in planinarjenjem, gurmanom in ljubiteljem tradicionalnih jedi, konec koncev pa tudi zgodovinskim navdušencem in ljubiteljem narave. Hostel je urejen v veliki, povsem obnovljeni, nekaj sto let stari hiši. Od glavnega mestnega trga je oddaljen 5 minut hoje, lociran nasproti Kaninske vasi. Hostel ponuja prenočišča v različno velikih sobah: od dvoposteljne do dvanajst posteljne sobe s skupnimi sanitarijami. Hostel sprejme skupine do največ 50 gostov.
 

Sorodni članki

Prijava