Rezervirajte hostel pri nas ter se izognite višji ceni zaradi provizij posrednikov.

Ne čakaj na Maj - rezerviraj zdaj!

Vsebina
Pred nami je najlepši del pomladi, ki prinaša novo življenje, ljubezen in vedrino. Pomlad pa je tudi čas, ki ga društva, organizacije ali podjetja rada izkoristijo za izobraževanja, team-building ali kak seminar. Morda pa le za druženje. 



Tokrat vam priporočamo, da se z vašo skupino odpravite na Koroško v hostel Punkl, ki se nahaja v neposredni bližini športnih objektov v Ravnah na Koroškem in je edini namensko narejen hostel iz lesa. V kolikor je skupina nekoliko manjša, a bi želela svoj čas preživeti ob morju, vas vabimo v hostel Alieti v srcu Izole. Večjim skupinam, ki potrebujejo velike skupne prostore ali pa vrhunsko opremljeno koncertno dvorano priporočamo hostel v Mladinskem centru Brežice. Za ljubitelje predalpskega sveta pa sta na voljo manjša lična hostla s pridihom domačnosti v Kamniku in Radovljici. Izvirnosti pa ne manjka niti v prestolnici, kjer je za skupine tudi nad 100 oseb na voljo hostel Tresor v samem centru Ljubljane in je edini hostel na svetu, kjer vam zajtrk postrežejo v ogromnem bančnem trezorju v kleti. Izbire je veliko in če je tudi volja, potem nasvidenje v enem izmed slovenskih hostlov.

1. Youth Hostel Punkl
Hostel Punkl je zasnovan kot arhitekturno samosvoja nizkoenergijska gradnja v skladu z naravnimi in bioklimatskimi danostmi okolice. Namenjen je bivanju največ 48 gostov in s skupnimi prostori omogoča organizacijo aktivnosti tako za goste kot tudi za zunanje obiskovalce. Ležišča so organizirana v osmih sobah z lastnimi kopalnicami. Sobe so zasnovane fleksibilno, tako da je omogočeno bivanje v dvoposetljnih, štiri- ali osemposteljnih sobah. Hostel Punkl skozi vse leto ponuja odlične možnosti za nočitve skupin, z neposredno bližino Športnega parka Ravne in z aktivnostmi Kulturnega centra Ravne pa obiskovalcem (športnim klubom in ekipam, šolskim in poslovnim skupinam …), ponuja še pisano paleto najrazličnejših športnih in kulturnih aktivnosti.



2. Youth Hostel Brežice
Hostel Brežice je sodobno opremljen in moderniziran hostel, ki nudi prenočišča vsem generacijam. Njegova priročna lokacija sredi mestnega parka Brežic omogoča prijeten oddih ter hiter dostop do različnih interesnih točk. Nudi namestitev v dvoposteljnih, šest posteljnih sobah s skupno kopalnico in toaleto ter v apartmajih z lastno kopalnico. Vse sobe so klimatizirane in ljubko opremljene s silhuetami živali. Z dodatnimi ležišči lahko sprejme 71 gostov. Gostom je na voljo souporaba kuhinje v sklopu katere se nahaja tudi družaben prostor s televizorjem in DVD predvajalnikom. Na prvem nadstropju se nahaja s stoli in ležalniki opremljena terasa, ki omogoča prijeten prostor za druženja ali sproščanje. Hostel je specializiran tako za pohodnike kot kolesarje.



3. Youth Hostel Radovljica
Hostel Radovljica se nahaja v starem mestnem jedru Radovljice v renesančnem dvorcu iz leta 1634. Pohvali se lahko, da je to edini hostel v Sloveniji, kjer se lahko nastanite v tako zgodovinsko pomembni hiši. Hostel Radovljica razpolaga z dvema triposteljnima sobama, dvema apartmajema za 2 osebi in enim apartmajem za 7 oseb. Vse sobe in apartmaji imajo svoj wc, tuš, satelitsko televizijo in wireless dostop do interneta. Dodatna ponudba v hiši so kavarna, slaščičarna in družabna klet. V hostlu lahko naročite zajtrk, kosilo in večerjo. Nudijo vam informacije o okoliški turistični ponudbi, nakup razglednic in raznovrstnih spominkov ter brezplačni dostop do interneta.



4. Youth Hostel Pod Skalo
Hostel Pod Skalo je družinsko vodeni prenočitveni objekt, kjer lahko prenoči 21 gostov. V meščanski hiši, ki po svoji gostoljubnosti slovi že od 18. stoletja, je 10 sob, ki so vse opremljene z lastnimi kopalnicami. Gostje lahko izbirajo med sobami z zakonsko posteljo (takih je 6) in sobami z ločenima ležiščema (take so 3), ena soba pa je triposteljna. Vse sobe imajo tudi brezplačno brezžično internetno povezavo. V hiši je gostom na razpolago tudi skupinski prostor s TV-jem, internetni kotiček, čajna kuhinja ter pralni in sušilni stroj za perilo. Hostel je primeren tako le za manjše skupine, ki iščejo domačnost in toplino.



5. Youth Hostel Tresor
V prostorih nekdanje banke je zaživel nov hostel na najživahnejši sprehajalni ulici v središču Ljubljane. Unikaten, moderen in opremljen po najnovejših trendih nudi gostom maksimalno udobje. Izkusite nepozabno doživetje spanja v nekdanji sejni sobi, zajtrkovanje v pravem plavajočem bančnem trezorju in druženja v prostornem atriju s stekleno streho. Vsem gostom je na voljo tudi brezplačna uporaba brezžičnega interneta, vse sobe pa so klimatizirane. Hostel Tresor razpolaga z 28 sobami in 105 posteljami, v spodnjih prostorih pa je na voljo tudi soba za goste s televizijo in je zato zelo primeren za skupine.



6. Youth Hostel Alieti
Hostel Alieti se nahaja v eni od starih mestnih hiš v zgodovinskem centru Izole. Ponuja 25 ležišč v skupnih sobah. Hostel Alieti je v neposredni bližini Manziolijevega trga, 100 m od morja in 500 m od plaže na Svetilniku. Blizu so lokali, gostilne, trgovine, pekarna, tržnica… Do Izolske avtobusne postaje je 300 m. Hostel Alieti ima 5 sob s skupnimi ležišči (4, 5 ali 6 ležišč), 2 kopalnici, jedilnico in kuhinjo. Prostori so klimatizirani. Hostel ponuja zajtrke (2 sveže pečena rogljička + kava ali čaj) in brezplačen dostop do interneta preko Wi-Fi povezave. 24 urni dostop do hostla je možen s ključi, ki jih dobite ob prihodu. V hostlu lahko sprejmemo skupine do 20 oseb. Hostel ni primeren za zabave, saj leži v starem mestnem jedru Izole. Od skupin pričakujemo, da spoštujejo okolico.





Sorodni članki

Prijava