Rezervirajte hostel pri nas ter se izognite višji ceni zaradi provizij posrednikov.

Pomislite na Fiji in pomislite na paradiž

Vsebina
Da, tukaj boste našli čudovite sinje vode, plaže belega peska in v vetru nihajoče palme. Vendar pa Fiji ponuja tudi raznovrstne športne terene, kakor tudi notranjost otoka z zelenimi pobočji gora vulkanskega izvora, dolgimi rekami in mnogimi slapovi, naravnimi izviri termalne tople vode ter blatnih kopeli. Izkusili boste lahko zelenje v zaledju zlata. Ob toplem tropskem podnebju, ki traja skozi vse leto, boste lahko spoznali raznolikost rastlinstva, ki vam bo polepšalo pogled in spočilo oči.



Na voljo pa je tudi nekaj zabavnih in nenavadnih načinov potovanja po otoku, ki vam omogoča ogled večine znamenitosti!

Potrebovali boste izvrstno izhodišče od koder se boste lahko napotili po svojih doživetjih in hostel Nadi Bay je pravi naslov za vas, saj je vsega skupaj le 10 minut oddaljen od mednarodnega letališča Nadi. Prijazno osebje na recepciji gostom z veseljem ponuja informacije, ki jih potrebujejo, da lahko kar najbolje izpolnijo svoje bivanje na Fijiju po najugodnejših cenah.



Nahaja se med prekrasnimi tropskimi vrtovi in je največji hostel v Nadiju. Osvojil pa je tudi nagrado za hrano ter veliko drugih priznanj. V hostlu boste kot na dlani imeli večino zanimivosti, ki jih otočje Fiji ponuja, hkrati pa vam bo na razpolago najprijaznejše osebje na otoku.

PH: +679 83 07893


Sorodni članki

Prijava