Rezervirajte hostel pri nas ter se izognite višji ceni zaradi provizij posrednikov.

Nov Hostel v Maceió - Brazilija

Vsebina
V iskanju po širitvi turistične ponudbe je državni partner sprejel v mrežo hostel Alagoas.

S svojo zeleno morsko vodo ter peščinami finega peska ob obali, da mnogih palm niti ne omenjamo, je Maceió ena izmed najboljših destinacij za hosteling v celotni severni Braziliji. Odslej pa ima mesto nove nastanitvene kapacitete, saj od marca dalje brata Fabiana in Pedro Farias, vodita hostel Alagoas, ki se nahaja na plažah Cruz das Almas. Želita, da bi njun hostel postal vzorčen primer dostopne nastanitve ter okolja, ki omogoča uživanje.



Nov hostel je bil postavljen glede na predvidevanja o tem, kaj popotniki danes potrebujejo. Nahaja se med nakupovalnim središčem Park Shopping Maceió ter plažami Cruz das Almas, s čimer popotnikom zagotavlja, da bodo imeli vse kar potrebujejo in česar so vajeni v neposredni bližini. Hostel ima med ostalim 6 spalnic z lastnimi kopalnicami, od tega so 3 sobe skupne, 2 enoposteljne in 1 namenjena družinam ali skupinam. V hostlu je tudi televizija v skupnem prostoru, skupna kuhinja ter balkon, kjer se nahajajo viseče mreže za goste.



Brata sta že prej bila lastnika enega izmed hostlov v mestu - Ponta Verde. Ponta Verde se nahaja v centru mesta v enem izmed najbolj živahnih predelov prestolnice, le 5 minut stran od plaže Pajuçara ter ima 8 sob, od tega 4 skupne in 4 zasebne. Tudi tukaj ponujajo skupno kuhinjo, ob tem pa še pralnico, dnevno sobo z balkonom in visečimi mrežami za spanje, na vrtu pa je tudi možnost sprostitve ali pečenja na žaru.

Cene se gibljejo med R$35,00 in R$150,00. Oba hostla sta člana mreže Hostelling International ter omogočata wi-fi dostop vsem gostom. Ob orientacijskih pohodih pa omogočajo tudi prevoze na letališče ter dnevne popuste za goste, ki imajo člansko izkaznico HI Hostel.

Sorodni članki

Prijava