Rezervirajte hostel pri nas ter se izognite višji ceni zaradi provizij posrednikov.

Švicarski hostli

Vsebina

YH Beinwil am SeeŠvicarski hostli so organizacija, ki deluje povsem neprofitno in je politično ter versko nevtralna. Organizacija vliva spoštovanje in varnost s svojimi preprostimi in dobro opremljenimi prostori. Hostli v Švici želijo ostati poceni, vendar se zelo posvečajo visoki kvaliteti in tako spodbujajo družben in okoljsko prijazen turizem. Hostli so najpomembnejša organizacija za mladinski in družinski turizem v Švici.

 
Večina hostlov ima izvrstno lokacijo. Večina zgradb, v katerih so hostli ima ali zanimivo zgodovino, ali pa so arhitektonsko zanimivi, saj se nahajajo v romantičnih gradovih, vilah, deželskih ali pa v modernih mestnih hišah. Po vsej Švici je veriga 57 hostlov. Tako kot pa so si hostli različni, je različna tudi njihova ponudba, ki zadosti potrebam vseh možnih obiskovalcev.
 
 
 
YH DavosDružinski hostli
Vsi družinski hostli so posebej prijazni otrokom in staršem. Ponujajo veliko igrač in imajo veliko animatorjev za športne dejavnosti. Pripravljajo tudi posebne obroke za otroke in imajo tudi veliko dnevno sobo. Družine lahko tudi spijo v družinskih sobah. Lokacije hostlov o izvrstna izhodiščna točka za ogled različnih znamenitosti. Nekateri med njimi so tudi na znanih smučiščih, nekateri ob majhnih mestih na obalah jezer, nekateri pa imajo celo lasten miniaturni živalski vrt na lastnem vrtu.  
 

YH DavosSvetovno znane lokacije
Najbolj priljubljene so lokacije v sledečih 14 švicarskih mestih, kot so Zurich, Basel, Lausanne, Zermatt in podobno. Hostli so v osrednjih lokacijah in so odprti 24 ur na dan. So prostor, kjer se srečujejo popotniki, družine, mladina in vsi, ki so mladi po srcu. To je preprost način srečevanja ljudi. Večina teh hostlov ima enojne ali dvojne sobe.

 
YH KreuzlingenPrijazni do okolja
Švicarski hostli so že dolgo vključeni v okolju prijazne turistične ponudbe. Že vsaj deset let si aktivno prizadevajo, da bi bili prijazni okolju. Cilj do leta 2011 je, da bi vsi švicarski hostli dobili evropsko priznanje in priznanje Capricorn. Predhodni uspehi že nakazujejo na to, da cilj ni nedosegljiv. Od zime 07/08 lahko celo gostje švicarskih hostlov aktivno pripomorejo varovanju podnebja. V sodelovanju z myclimate, znano mednarodno organizacijo za varovanje podnebja, lahko gosti neposredno plačajo nadomestilo za izpuhe s tem, ko plačajo 60 Rp. na noč. Ti prispevki se uporabljajo za ostale projekte vezane na klimatske spremembe.

Sorodni članki

Prijava