Rezervirajte hostel pri nas ter se izognite višji ceni zaradi provizij posrednikov.

Danhostel Roskilde

Vsebina
Danhostel Roskilde se nahaja v pristanišču mesta Roskilde blizu muzeja vikinških ladij. Hostel je odprt skozi vso leto s 40 velikimi sobami s kopalnico, televizijo ter sobami za seminarje in konference. 



Mesto Roskilde najdemo na Otoku Zealand in je z vlakom od Kopenhagna oddaljeno le 45 minut. V mestu najdemo številne atrakcije. Med poletnimi meseci se lahko podamo na ogled z ladjo Sagafjord, ki se ustavi le 100 metrov od glavnega vhoda v hostel in ponuja ogled fjorda Roskilde. Ogledamo si lahko tudi katedralo Roskilde, ki je zaščitena pod UNESCO, muzej vikinških ladij in očarljiv center mesta s številnimi trgovinami, trgi in kavarnami, ki so oddaljene le 10 minut od zelenega urbanega parka, ki je nasproti hostla.



Vsako leto tukaj najdemo tudi glasbeni festival, ki je eden izmed največjih v Evropi in se nahaja le nekaj kilometrov od hostla. To leto je festival od 29. junija do 6. julija. Hostel ponuja tudi zastonj parkirišče za avte in avtobuse. Za več informacij glede nastanitve ali konferenc, kontaktirajte hostel na: http://ow.ly/zgKYZ


Sorodni članki

Prijava