Rezervirajte hostel pri nas ter se izognite višji ceni zaradi provizij posrednikov.

YHA Brighton – hostel, o katerem govorijo vsi

Vsebina
Zbudite se, ne sanjate – to je hostel, ki ga prej niste poznali. Brighton je hostel z razliko, saj združuje domačni občutek skupnosti s posebnostjo in butičnim duhom življenja v Brightonu. Poleg že znanih pogradov in zelene posteljnine, tukaj najdete tudi velike spalnice, čudovite razglede na morje, umetnost lokalnih umetnikov in moderne kopalnice s črnimi ploščicami. Je unikatno izhodišče za raziskovanje unikatnega mesta in bo zagotovo pustil vtis.



Ko smo novembra odprli YHA Brighton smo vedeli, da bo odziv velik. Ko smo pokazali le drobce naših lepih sob, ljudje niso mogli verjeti svojim očem – zakonske postelje z dvema blazinama na osebo? Butična tapeta? Šokantno! YHA Brighton je poleg glamuroznih sob še vedno obdržal ves karakter in skupnostni občutek tradicionalnega hostla. Še vedno boste tukaj našli priljubljeno zeleno posteljnino in večposteljne sobe, kuhinjo, kjer lahko kuhate sami, prostor za kolesa, zabavne skupne prostore in celo sobo za karaoke in za gledanje filmov. Je hostel malo drugače in najbolj živ hostel do zdaj – ponuja najboljše in za najboljšo ceno v Brightonu.



Dobili smo pozornost od Facebooka in Twitterja, pa tudi odlične odzive od lokalnih blogerjev. Bloger Modern Brick a Brack opisuje YHA hostel v Brightonu kot najboljši hostel na svetu. Blog The Hostel Girl je pohvalil izjemno lokacijo in bohemski brightonski dizajn. Članek o nas je bil tudi v reviji London travel in na fotografskem blogu Eat Sleap Shoort Travel's Sunday Shout Out. Seveda pa moramo omeniti tudi odlične odzive popotnikov na spletni strani Trip Advisor.










Če potrebujete še več spodbude za obisk, si oglejte nekaj atrakcij, ki jih najdete blizu:

Pomol v Brightonu
Ste radi ob morju? Ikonični pomol vam ponuja zabavo od jutra do večera. Tukaj boste našli video igrice in arkadne igre, vznemirljive vožnje, fish and chips in obmorske stojnice.

Ulice
Ulice so raj vsakega nakupovalca. Podajte se v labirint ulic s trgovinami in butiki – zagotovo boste našli unikatno darilo ali divji modni krik.

Narodni park South Downs
Potrebujete počitek od mesta? Dežela je na pragu Brightona, zato se le podajte na kolo ali zavežite svoje pohodne čevlje. Na raziskovanje čaka ogromno težkih in znanih poti.

Rezervirajte hostel na YHA in sami izkusite čarovnijo.

Sorodni članki

Prijava