Rezervirajte hostel pri nas ter se izognite višji ceni zaradi provizij posrednikov.

Mediteranske smučarske počitnice

Vsebina
Odpustili vam bomo, če vaša prva misel, ko pomislite na počitnice v vedno sončnem Izraelu, ni smučanje. A ne bomo vam odpustili, če o tej ideji sploh ne premislite.


Pojdite severno!
Če pogledate mimo Mediteranskega morja in legendarnih peščenih plaž, nad sončne puščave in živahna mesta Izraela, boste našli goro Hermon, ki je zasnežena destinacija v naravnem rezervatu. Gora Hermon se nahaja na skrajnem severnem delu Izraela in je visoka 2073 metrov. Zaradi njene lokacije ne boste uživali le v smučarskih progah, temveč tudi v spektakularnih razgledih na tri države – na Izrael, Sirijo in Libanon. 


Smučarske počitnice so navadno luksuz bogatejših in nekaj, kar lahko uživajo le bogati, vendar je gora Hermon dostopna tudi za tiste, ki so bolj varčni. Hostelling International Israel ponuja ugodno nastanitev po vsem Izraelu, tudi blizu gore Hermon s hostlom Tel Hai.

Popolni pobeg
Prihranite nekaj denarja in se nastanite v hostlu, kjer boste lahko tudi veliko smučali na gori Hermon. Gora ponuja 45 kilometrov smučarskih prog s štirimi vlečnicami in petimi sidri za odlične smučarske priložnosti za vsakogar – od začetnikov, ki bi se radi izognili poškodbam in praskam, do tistih, ki si želijo proge olimpijskih standardov, saj jih je overila Mednarodna smučarska zveza.


Ko ste pripravljeni, da odložite smuči, lahko uživate v vroči večerji, peneči pijači ali ob skodelici kakava v restavraciji na gori. Tukaj najdete veliko zabave, tudi brez da bi pripeli smučke. Gora ponuja sankanje za otroke in sankaško progo, dolgo 950 metrov.

Pridete?

Kontaktirajte nas na: 
+972.2.594.5550

Sorodni članki

Prijava