Rezervirajte hostel pri nas ter se izognite višji ceni zaradi provizij posrednikov.

Najboljši hostli leta 2014

Hostelling Inernational je naznanil zmagovalce nagrad 2014 Hostel Awards

 
To leto je podeljevanje nagrad HI5ives Hostel potekalo v enem izmed glavnih hostlov Hostelling International, v Toledu, v Španiji. Nagrade so razdelili v pet kategorij glede na ocene strank Hostelling International na spletni strani hihostels.com. Nagrade so vključevale najudobnejši hostel, najprijaznejši hostel, najbolj zelen hostel, najboljši hostel in najboljša narodna zveza hostlov. Z zadovoljstvom naznanjamo zmagovalce nagrad HI5ives Hostel Awards 2014.
Vsebina
 
 

Najudobnejši hostel: HI Seul Youth Hostel, Južna Koreja

Stranke so bile prevzete nad udobjem tega hostla, saj je hostel tukaj dosegel kar 96 % uspešnost. Ponuja obilico stila in modernih objektov. HI Seul Youth Hostel je prava umetniška nastanitev, ki ljudem dovoljuje, da glavno mesto Južne Koreje raziskuje udobno. Hostel je naredil še dodaten korak in poskrbel, da so popotniki zadovoljni s svojo nastanitvijo. Na drugo mesto se je uvrstil hostel na Japonskem v Utanu s 94 % uspešnostjo, na tretje pa Reykjavik-Loft Hostel v Islandiji z 92 % uspešnostjo. 

Najprijaznejši hostel: HI Martha's Vineyard, ZDA

Na obali Cape Coda v ZDA med vinogradi je hostel Cape Cod, kjer je osebje res naredilo dober vtis na svoje stranke, saj so jih ocenili kar z 99 % uspešnostjo v kategoriji prijaznost. Hostel je več kot le prijazen nasmeh, pomaga pri raziskovanju kraja, organizira dejavnosti za skupine in je odločno vodilni v tej kategoriji, saj se gostje vedno radi vračajo nazaj. Na drugem in tretjem mestu mu sledita islandska Reykjavik Downtown hostel (97 % ocena prijaznosti) in Reykjavik Loft Hostel (96 % ocena prijaznosti).

Zeleni hostel: YHA Hong Kong – Jockey Club Mt. Davis, Hong Kong

Ta hostel ne ponuja le pogleda na morje in na pristanišče Victoria, temveč ponuja tudi panoramo na odgovornega popotnika. Njegova ocena je bila 94 %, hostel je okolju prijazen in na to z akcijami in obveščanju o varstvu narave opozarja tudi lokalno skupnost. Na vrhu lestvice naravi prijaznim hostlom so tudi ameriški HI-Martha's Vineyard in islandski Reykjavik Downtown.

Najboljši hostel: Reykjavik Loft Hostel, Islandija

Še ena zmaga je bila pripisana Islandcem, saj imajo na pragu hostla vznemirljivo glavno mesto, v hostlu pa odlično izkušnjo za goste. Tokrat je bil hostel Reykjavik Loft uspešen kar 95,3 %. Imajo urejene objekte, prijazno osebje in odličen razgled na središče mesta in edinstveno priložnost, da ujamete pogled na severni sij iz strehe pozimi. To je zagotovo nagrada, ki so si jo pošteno prislužili in ki jo z zadovoljstvom poklanjamo. Drugi najboljši hostel po mnenju strank je islandski Reykjavik Downtown, tretji pa ameriški HI-Martha's Vineyard.

Najboljša narodna zveza hostlov: Hong Kong

Trdo delo Hong Konga, da bi dosegli visoko zadovoljstvo svojih strank, se ni pokazalo samo na enem hostlu, ampak kar pri vseh štirih hostlih, ki so skupaj dosegli kar 90 % vsestransko zadovoljstvo. Stranke niso le zadovoljne, ampak so podale tudi odlične povratne informacije, saj se hostel trudi, da imajo vsi gostje odlično izkušnjo po vsej državi. Češka Republika z dvanajstimi hostli in ZDA s 47 hostli v tej kategoriji Hong Kongu sledita na vrhu lestvice.
 

Sorodni članki

Prijava