Rezervirajte hostel pri nas ter se izognite višji ceni zaradi provizij posrednikov.

Dobrodošli v Walesu!

Vsebina
Zdaj pa res lahko rečemo ''Croeso i Gymru'' – dobrodošli v Walesu. Ta mesec je odprl svoja vrata čudovit hostel YHA Cardiff Central in v svoje prostore v prestolnici Walesa pozdravil prve goste.



Ponosni smo na ta čudovit hostel, od zanimivo pobarvane fasade do prelepih umetniških sob, ki imajo sušilce za lase, televizorje in brisače. Bivši hotel s štirimi zvezdicami, YHA Cardiff Central, združuje moderne kopalnice, ki bi jih v mestu pričakoval in sproščeno in prijazno atmosfero hostlov.


V načrtovanju je veliko praznovanje in uradno odprtje, neuradno odprtje hostla pa je potekalo tako, da je hostel preizkusilo osebje. Po pokušanju okusnega menija za skupine, je bilo težko zapustiti udobne sedeže in mega dekor v baru – ne bomo niti omenjali velike izbire lokalnega valežanskega piva.

Povpraševanje za hostel YHA Cardiff Central je visoko, saj imamo že preko 10000 rezervacij za to nizkocenovno prenočitev in izhodišče za raziskovanje mesta. In nismo presenečeni – lokacija hostla je centralna, blizu povezav javnega prevoza in Wales Coastal Path (paradiž za sprehode), peš pa lahko pridete tudi do turističnih zanimivosti Cardiffa.


To je hostel za vsakogar – poslovni popotniki lahko pričakujejo fantastične sobe za sestanke, družine se lahko nastanijo v zasebnih sobah in šolski izleti bodo potekali v sredini valežanske kulture. Ne skrbite, tudi bunkerji, skupne sobe in sobe za druženje so na voljo v tem hostelskem raju.


Pridite na kavo in se prepričajte na svoje oči. Nato rezervirajte sobo za udoben vikend v živahnem mestu. Tudi denarnice ne boste izželi, saj lahko rezervirate sobo za od 16 funtov na posteljo.

Sorodni članki

Prijava