Rezervirajte hostel pri nas ter se izognite višji ceni zaradi provizij posrednikov.

Nov hostel Braz v Riu de Janeiru

Vsebina
Če načrtujete potovanje v Brazilijo, se zagotovo veselite raziskovanja znanega mesta. Rio de Janeiro je eno najbolj obiskanih mest v Braziliji. Ponuja vam osupljive plaže, prelepo naravo, znamenitosti, gastronomijo, nočno življenje, nakupovanje, kulturo, pohodništvo, surfanje in obisk očarljive gore Pão de Açúcar in kip Cristo Redentor. Seznam znamenitosti in čudes, ki jih ponuja Rio de Janeiro je neskončen. 


Hostel Braz je nov brazilski hostel, ki se nahaja v čudovitem mestu. Je blizu plaže Praia da Macumba, ki je ekološki rezervat in rojstni kraj surfanja v Riu de Janeiru. Posest je bila dom družine Braz od sedemdesetih let. Prenovili so jo in jo prilagodili, da stavba ponuja dom sproščenemu, praktičnemu in ekonomičnemu hostlu. Idealen je za ljudi, ki uživajo v surfanju in naravi. HI Hostel Braz ponuja zajtrk ob bazenu, večposteljne skupne sobe in zasebne sobe, sobe s kopalnico in klimo ali ventilatorji, omaricami, sobo s kabelsko televizijo in prostor z žarom. Hostel ima tudi prelepo vrtno površino z bazenom in zasebno parkirišče. Rjuhe, ena brisača, wi-fi in zajtrk so vključeni v ceno.


Hostel ponuja tudi vodene oglede, deske (surfe), SUP-e, pa tudi učne ure deskanja. Družina Braz vas bo z veseljem sprejela in vam pomagala.

Naslov: Avenida FW, Nº 74 - Recreio dos Bandeirantes. Rio de Janeiro/RJ
Spletna stran: www.hostelbraz.com.br







Sorodni članki

Prijava