Rezervirajte hostel pri nas ter se izognite višji ceni zaradi provizij posrednikov.

Brezplačen obrok v švicarskem hostlu

Vsebina
Za vse, ki načrtujete prenočišče v švicarskih hostlih imamo dobro novico. Dragi starši! Vaši otroci bodo dobili brezplačno večerjo, če boste hostel rezervirali do konca oktobra. Ni to čudovito? To pomeni, da bo več denarja za sladoled. Dobro novico imamo tudi za kolesarje, ki bodo dobili brezplačno malico, da bodo na težki poti imeli dovolj energije. 


Otroci bodo jedli zastonj
To poletje so družinske počitnice v Youth Hostlih postale še bolj privlačne. 17 hostlov namreč otrokom brezplačno ponuja priljubljeno večerjo s tremi hodi.

Ponudba je veljavna za rezervacije vse do oktobra 2015 in za otroke do 12. leta starosti, ki jih spremljajo starši, stari starši ali sorodniki. Rezervirate lahko pri 17 youth hostlih (podrobnosti o kontaktih spodaj) ali preko rezervacijske pisarne Swiss Youth Hostels na +41 44 360 14 14.

Pozor, ljubitelji zimskih športov: ponudba velja tudi pozimi za navedene lokacije, vendar samo za rezervacije, ki so narejene do konca oktobra.



Brezplačna malica za kolesarje
Odlična novica za kolesarje: to poletje 10 švicarskih hostlov, ki se nahajajo na klasičnih kolesarskih poteh svojim gostom ponujajo brezplačno malico.

V Švici vas k raziskovanju države s kolesom vabi kar 9000 kilometrov označenih kolesarskih poti. Ljubitelji kolesarjenja, ki bodo na svoji poti prenočili v sodelujočem hostlu, bodo dobili brezplačno malico - sendvič, kos sadja in nekaj sladkega.

Ponudba je veljavna do konca poletne sezone 2015 in je veljavna za kolesarje, ki bodo prenočili v enem od desetih sodelujočih youth hostlov (kolesarji dobijo en paket malice na eno prenočitev). Rezervirate lahko neposredno preko sodelujočega youth hostla (podrobnosti o kontaktih so spodaj). Ponudba se ne sešteva z drugimi ponudbami.

Sorodni članki

Prijava