Rezervirajte hostel pri nas ter se izognite višji ceni zaradi provizij posrednikov.

Brazilija - Sampa Hostel

Vsebina

Sampa HostelSampa Hostel je del mednarodne zveze in se nahaja v San Paulu v Braziliji. Narejen je bil za ljudi, ki žele kvalitetno postrežbo med tem ko potujejo daleč stran od doma in to po ugodni ceni. V ceno je vključen tudi slasten zajtrk.

Sama zgradba je velika 300m2, in ima veliko površino za zabavo, velike in zračne spalnice, z veliko sončne svetlobe, kakor tudi kuhinjo v skupni rabi in teraso, kjer lahko uživate v ležalni mreži.

Sampa HostelLahko se nastanite v sobah za 8, 6, 4, 2 osebe, ali družinskih sobah. Osebje pa govori portugalsko, špansko in angleško.
 
Ob visoki kvaliteti in ugodnih cenah, pa je hostel še na dobri lokaciji. Nahaja se pri postaji podzemne železnice, pa tudi avtobusna postaja je blizu, kar pomeni, da so vam znamenitosti mesta na dlani.

Sampa HostelVila Madalena je po mnenju mnogih najprivlačnejši del mesta in celo znan po svojem nočnem življenju. Ima veliko barov, restavracij, diskotek in šol sambe imenovanih Perola Negra.

Čez dan lahko gostje uživajo v restavracijah, kavarnah, muzejih, galerijah, gredo po nakupih, ali v antikvariate, ki so vsi blizu hostla.

 
Sampa HostelVizijo za hostel sta imela Andrea Figueroa in Deborah Cavalieri, ki sta hotela prenesti na svet svojo ljubezen do mesta. Hoteli so pokazati, da je mesto več kot le ogromna naselbina na pomembni prometnici, ter predstaviti kulturo mesta svetu. Hostel želi postati stičišče obiskovalcev z vsega sveta, ki žele spoznati različne kulture, si spočiti, ali uživati v nočnih pestrostih.

Obiščite našo spletno stran: www.hostelsampa.com.br

Urnik zabav:
- Vsako sredo zvečer in v nedeljo popoldan: nogomet in žar (dve strasti Brazilije)
- Vsak petek ogrevanje in kobacanje po pubu Vila Madalena
- Zabava ob stoletnici zveze Hostelling International: 1. avgusta, samopostrežba s pivom in hrano.

Sorodni članki

Prijava