Rezervirajte hostel pri nas ter se izognite višji ceni zaradi provizij posrednikov.

Praznujte novo leto v Nemčiji

Vsebina
Praznujte novo leto v nemških hostlih v miru, tišini, s športom ali na veliki zabavi.
 
Nihče ne rabi preživeti novega leta sam doma. Veliko hostlov v Nemčiji ponuja novoletne zabave. Lahko se veselite dobre zabave in fantastičnega programa v naših hostlih. Hostli so za svoje goste pripravili veliko različnih programov za zadnji dan v letu. Čaka vas odličen meni in druge zanimivosti.
 
 
Tisti, ki iščete zdrav in aktiven začetek v novo leto, prav tako ne boste razočarani. Hostel v Crenglingenu (Baden-Württemberg) ima prave aktivnosti za vas: zumbo, aerobiko, jogo in masaže, ki vam bodo pomagali priti nazaj v formo.  Meni bo ponujal uravnoteženo, bogato in zdravo prehrano.
 
V mestu Hesse ponujajo posebne zimske programe. V mestu Rhineland ponujajo program športa, wellnessa in fantazije za naše goste. Novo leto seveda ni popolno brez velike zabave.
 
 
V Saški-Anhaltu lahko gostje hostla v Halle sodelujejo v nočnem ogledu mesta pred praznovanjem. Hostel v mestu Thale vabi svoje goste k tabornemu ognju ali na izlet do vročega izvira in na ples z maskami na silvestrovo.
 
 
Tisti, ki nočete praznovati z drugimi gosti v hostlu, lahko uporabijo hostel samo za nastanitev in gredo na največjo zabavo v Nemčiji v Berlinu. Tisoče ljudi bo novo leto pozdravilo ob brandenburških vratih in slavoloku zmage.  Domače in mednarodne zvezde bodo nastopale na odru vse do velikega finala ob polnoči: novo leto bo pozdravil velik ognjemet.
 
Praznovanje na hamburškem pristanišču bo prav tako vznemirljivo. Opolnoči boste lahko uživali v barvitem ognjemetu. Ognjemet bo malo drugačen, saj bo pospremljen s trobljenjem in sirenami ladij.
 
 
Za vas imamo torej velik spekter aktivnosti, ki se bodo odvijale okoli novega leta, kot so obiski muzejev, vodeni ogledi mesta, igre na temo grofa Drakule in še več. 
 
 
Za več informacij obiščite www.jugendherberge.de.

Sorodni članki

Rezervirajte oglede, zanimivosti in znamenitosti 10% ceneje

Prijava