Rezervirajte hostel pri nas ter se izognite višji ceni zaradi provizij posrednikov.

Gremo na celino in še dlje!

Vsebina

V letih 2009 in 2010 bo Hostelling International Severne Irske (HINI) opravil veliko promocijsko turnejo po hostlih Evrope in Severne Amerike. Majhna skupina predstavnikov HINI bo potovala po desetih državah in prikazala Severno Irsko kot izvrstno turistično destinacijo, ter promovirala njenih šest hostlov.

HINI promocijska turneja se začne v Republiki Irski, nakar sledijo London in Škotska. Od jeseni 2009 naprej pa nadaljujejo v Franciji, na Nizozemskem, v Nemčiji, Italiji, Šptaniji, Kanadi in naposled ZDA.

Tokom zadnjih nekaj let je HINI doživljala 45% rast v številu nočitev, kjer se je predvsem večalo število nočitev gostov iz prekomorskih držav, vključujoč Novo Zelandijo, Avstralijo in ZDA. Eden izmed nedavnih uspehov HINI je bila obnovitev razširjenega in prenovljenega hostla Belfast International Youth Hostel v letu 2008.

Generalni direktor HINI, Ken Canavan, je ob tej priložnosti dejal, da je »to sedaj lepa priložnost, da se pokažejo ponudbe hostlov po Severni Irski občinstvu raznih držav. To bo zagotovo edinstveno marketinško doživetje.«

Med nadaljevanjem turneje bo HINI objavljal nadaljna obvestila o načrtih glede svojih hostlov, katere si lahko ogledate na www.hini.org.uk .

Za več informacij o tej zanimivi promocijski turneji se obrnite na Karen White, koordinatorico marketinga pri HINI, na telefon 028 9032 4733 ali email marketing@hini.org.uk .

Sorodni članki

Prijava