Rezervirajte hostel pri nas ter se izognite višji ceni zaradi provizij posrednikov.

Smučanje v zgornji Avstriji

Vsebina
Sneg in zabava za ugodne cene
 
Dachstein-West in Gaissau-Hintersee v zgornji Avstriji ponujata smučarske počitnice za ugodne cene. Uživajte v raznolikih spustih za smučarje in deskarje ali se preizkusite v novih možnostih za spust po gori v zimskih parkih. Toplo vas bodo sprejeli v eni izmed smučarskih koč. Ne pozabite poskusiti tradicionalne avstrijske hrane, kot sta Kaiserschmarren (okusna sladka jed) ali Wiener Schnitzel. 
 
 
Salzkammergut je odličen kraj za preživljanje zimskih počitnic s fascinantnimi gorami in romantičnimi vasmi. Unikatna pokrajina z dobro atmosfero in raznolikimi aktivnostmi bo vaše počitnice naredila nepozabne. 
 
Smučarska regija Gaissau-Hintersee blizu Salzburga vas bo sprejela z devetimi vlečnicami in 40 kilometri dobro pripravljenih smučarskih prog različnih zahtevnostnih stopenj za odrasle in s tremi smučarskimi šolami in zabavnimi parki za otroke, pa tudi z deskarskim parkom za deskarje na snegu. Vaša nastanitev za smučanje na Gaissau-Hintersee je hostel St. Gilgen na znanem jezeru Wolfgangsee. Ob spektakularni pokrajini in lepi vasici, bodo obiskovalci vasi St. Gilgen cenili tudi lokacijo, saj je blizu Salzburga. Res morate vključiti Mozartovo mesto v vaše počitnice. 
 
 
140 kilometrov raznolikih prog in 65 modernih vlečnic čaka smučarje in deskarje v regiji Dachstein-West in v sosednjih regijah. Proge so gladke in široke in tako idealne tudi za izkušene smučarje. Skibus vas bo popeljal nazaj v Bad Ischl, slikovit kraj, poln zgodovine in kulture, ki ima tesni povezavo s habsburško dinastijo. Mogoče si boste vzeli nekaj časa za obisk cesarjeve vile, kjer sta cesarica Sisi in cesar Franz Joseph preživljala svoje poletne počitnice. Bad Ischl je prav tako znan po svojem zdraviliškem turizmu. Po dnevu športa si lahko napolnite svojo energijo v zdravilišču. Uživajte v različnih bazenih in votlinah, ki odražajo moto regije: »sol in slanica«.
 
 
Več informacij na www.jugendherbergsverband.at

Sorodni članki

Rezervirajte oglede, zanimivosti in znamenitosti 10% ceneje

Prijava