Rezervirajte hostel pri nas ter se izognite višji ceni zaradi provizij posrednikov.

Konferenčne sobe v angleških hostlih

Vsebina
Združenje youth hostlov v Angliji in Walesu je že od nekdaj gostilo sestanke za domače in tuje goste. A nikoli nismo tega izpostavljali ... do zdaj! Naše navdihujoče konferenčne sobe so pripravljene in vas čakajo, da prevzamete vi. Ponujamo odlične prostore za odlično ceno. 


Ne samo, da boste dobili več za vaš denar, temveč boste tudi pomagali naši dobrodelni organizaciji Breaks for Kids (počitnice za otroke). Nič ni bolje kot vedeti, da vaš denar gre v dobre roke in še zraven dobite kakovostne prostore. Kje še lahko rezervirate konferenčno sobo v hostlu s petimi zvezdicami, kot je YHA Cardiff Centraly od 75 funtov na dan? 

Preverite našo novo bazo za najem konferenčnih sob in preverite, kaj ponujamo. Tukaj je nekaj priročnih storitev, ki jih lahko pričakujete od nekaj naših mladinskih hostlov:
- brezžični internet, telefon in konferenčni prostori,
- projektorji, stojala in table,
- mikrofoni in zvočni sistemi,
- papir, pisala in drugi pisalni pripomočki,
- klima in ogrevanje,
- oskrba s hrano, pijačo in toplimi napitki,
- fleksibilne možnosti sedišč.


Prebudite vaše sodelavce s skupinskim usposabljanjem, najdite dom za vaš tečaj vadbe ali imejte umetnostno razstavo, o kateri ste vedno sanjali. Ne strpajte vaše hobi skupine v lopo ali v prijateljevo dnevno sobo – pocrkljajte se s prostorom in udobjem. Veliko naših hostlov lahko ponudi prostore tudi za zunanje aktivnosti, tako da se lahko s skupino preizkusite tudi v vodnih športih ali orientaciji.

Z 21 hostli in 40 konferenčnimi sobami na izbiro je tukaj nekaj idej:
- London ali nič? YHA London Lee Valley lahko najamete za 75 funtov. Obdan je s parkom za raze aktivnosti. YHA London St. Pancras pa ima čudovit pogled na postajo King‘s Cross iz sedmega nadstropja.
- YHA Cardiff Central ponuja nastanitev s petimi zvezdicami in popolnoma nove prostore. Tukaj je tudi konferenčna soba z vrečami za sedenje. Nastanite se v hostlu za odmor v mestu in spoznajte svojo skupino.
- Pobegnite od vsega z izletom v Lake District. YHA Ambleside je zraven jezera Windermere in ima popolno lokacijo za navdih inovativnih idej za vaš sestanek.


Če se želite sprostiti v podeželski graščini ali se pogovoriti o velikih poslih v Londonu, lahko rezervirate sobo za 45 funtov na dan. Veliko naših možnosti ima parkirišče za delegate ali ponuja dostop za ljudi s posebnimi potrebami, zato se lahko veselite dneva brez stresa. 

Izbiro lahko prilagodite glede na priložnost in izberete popoln prostor za dogodke in konference. Izbirate lahko, kako bodo postavljeni stoli in mize, naročite okusno kosilo ali najamete tehnično opremo. Da konferenčno sobo lahko najamete, ne rabite rezervirati nastanitve v našem hostlu. Če pa jo želite, pa vam bomo na nastanitev vaše skupine ponudili 10 % popust. 

Vam od vsega dela kruli v želodcu? Lahko vas nahranimo in vam ponudimo tople napitke, sendviče s slanino ali ruski bife. Na voljo vam bomo, da sprejmemo vašo skupino, vam pokažemo pot do konferenčne sobe in vam ponudili našo profesionalno in prijazno osebje. 

Izvedite več o konferenčnih sobah tukaj.

Sorodni članki

Prijava