Rezervirajte hostel pri nas ter se izognite višji ceni zaradi provizij posrednikov.

Foz do Iguaçu je dobil dva HI hostla

Vsebina
Foz do Iguaçu je ena glavnih turističnih destinacij v Braziliji in je, če boste obiskali brazilijo, preprosto ne smete izpustiti. Tukaj boste lahko videli svetovno znane slapove Iguaçu, ki so ena izmed sedmih svetovnih čudes, zato sta izkušnja in razgled zagotovoljena. A mesto lahko ponudi veliko več, kot je hidroelektrarna Itaipu, čudovit ptičji park in še veliko več. Zdaj pa vas mesto vabi še z dvema novima HI hostloma. To sta HI Hostel Iguassu Evelina in HI Hostel Suítes Caroline.
 
 
HI Iguassu Evelina ponuja odlično lokacijo, tradicijo, udobje, odlične cene in kakovost. Tukaj najdete ogromno prednosti. Hostel se nahaja v tihi, mirni stanovanjski soseski, ki omogoča hiter dostop do zanimivosti in ustanov v regiji. Sobe so prenovljene in ponujajo televizijo, sušilce za lase, zasebne kopalnice, klimatsko napravo in garderobne omare.
 
To je popoln kraj, kjer se boste počutili kot doma. Ponujajo tudi bar, pralnico, prevoze in oglede, informacije za turiste, wi-fi, kuhinjo, prostor za prtljago in recepcijo, kjer vas bodo pozdravili v angleščini, francoščini, italijanščini in španščini. Možnosti za počitek in za zabavo je ogromno. Tukaj lahko uživate tudi v bazenu ali v zunanjem prostoru.
 
 
Rua Irlan Kalichewski, 171 Vila Yolanda 
FOZ DO IGUAÇU/PR
Tel.: (45) 3029 9277
 
V hostlu HI Suítes Carolina boste prav tako našli odlične cene, brez da bi žrtvovali svoje udobje ali kakovost storitev. Ta čudovit hostel boste našli le 400 metrov od središča mesta Foz do Iguaçu, v živahni mestni soseski. To je odlično mesto za počitek, sprostitev in za preživljanje časa z družino ali prijatelji. V agenciji hostla lahko tudi načrtujete vaše oglede. Lokacija hostla ne bi mogla biti boljša, blizu je nekaj odličnih restavracij, trgovina in kino. Je tudi strateška točka za dostop do lokalnih zanimivosti, letališča in avtobusne postaje.
 
Vse sobe imajo zasebno kopalnico, klimatsko napravo in televizijo. Hostel ima tudi čudovit vrt, dva bazena za odrasle in enega za otroke. HI Carolina prav tako sprejme majhne hišne ljubljenčke.
 
 
Rua Irlan Kalichewski, 231 Vila Yolanda
FOZ DO IGUAÇU/PR
Tel.: (45) 3027-5624

Sorodni članki

Rezervirajte oglede, zanimivosti in znamenitosti 10% ceneje

Prijava