Rezervirajte hostel pri nas ter se izognite višji ceni zaradi provizij posrednikov.

Kampiranje in koče v YHA

Vsebina
Če še niste preizkusili »glampinga«, imamo za vas fantastične nove kraje v Angliji in Walesu za vaše prenočitve v stilu. YHA to leto pozdravljajo nobel novosti – kampiranje, premium šotori pred našimi hostli. Če uživate v kampiranju, a se nočete odpovedati udobju, bodo za vas te udobne alternative. 


Spite pod zvezdami s kamping kočami
Za odličen razgled pod zvezdami in udobno spanje lahko izberete nove kamping koče v YHA Brecon Beacons in YHA New Forest. Znotraj bo vas pričakalo ogrevanje, zunaj pa veranda, kar bo v vašo prenočitev dodalo nekaj luksuza.  Če ste že prenočili v naših kočah, boste vedeli da so kot kupolasti leseni šotori. Naša nova koča Large Pod Plus ponuja dvojni futon in dve postelji, tako da lahko vašo spalno vrečo pustite doma.


Festivalski duh v premium šotorih
Festivali so nas navdihnili, da smo ustvarili prostorne premium šotore za vašo sprostitev. Šotore v obliki zvonca smo predstavili v prejšnjem poletju, a ti novi modeli se ponašajo s kaminom. V njih lahko spijo štirje in so opremljeni z zakonsko posteljo, dvema enojnima posteljama in posteljnino. Osvetljava bo okolju prijazna, pohištvo pa bo bohemsko.  Premium šotore lahko zdaj rezervirate v hostlih YHA New Forest, YHA Treyarnon in v YHA Eden Project.


Pustolovščina v naravi z indijanskimi šotori
Želite nekaj bolj neobičajnega? Med veliko nočjo in oktobrom bosta dva hostla v narodnem parku Lake District postala dom čudovitim novim indijanskim šotorom. Šotori vključujejo posteljnino, kavo in ognjišče. V njih lahko spijo štirje, zato so odlični za družine. Tukaj boste prav tako našli vreče za sedenje in osvetljavo. Odlično za pustolovščine v Lakelandu. Rezervirajte hostel YHA Hawkshead ali hostel YHA Windermere in prespite v teh živobarvnih šotorih s svojimi najbližjimi in najdražjimi.


Obiščite spletno stran YHA za več informacij o vsaki lokaciji in ponudbi in za datume, ko bodo šotori na voljo. Nekateri hostli bodo ponudili tudi posebno kopalnico za njihove tabornike, nekateri pa bodo ponudili tudi »divje kampiranje« za še več pustolovščin.

Oglejte si celotno ponudbo kampov in koč YHA.

Sorodni članki

Prijava