Rezervirajte hostel pri nas ter se izognite višji ceni zaradi provizij posrednikov.

Say Hi to Alpe Adria!

Vsebina
Alpe Adria je regija, ki ponuja vse – gore, morje, pohodniške poti, jezera in še več. Zato smo na našem blogu HI Alpe Adria spet objavili odlične članke za odkrivanje te čudovite regije. Zakaj ga ne bi obiskali in izvedeli nekaj novega?
 

@Author - Nea Culpa, www.slovenia.info
 
Prejšnji mesec smo pisali o srečnem dogodku iz Postojnske jame, ko je človeška ribica izvalila okoli 57 jajčec in o devetnajstih slojih sreče (naj vam namignem, je prekmursko in je sladica). Ta mesec pa smo objavili blog o majhnem slovenskem mestecu Idriji, ki skriva veliko lepot. Zagotovo morate poskusiti žlikrofe, si ogledati idrijsko čipko ali pa se podati v enega najstarejših rudnikov v Evropi, ki je bil zgrajen leta 1500.
 
Nato smo nekaj povedali še o Koroški, ki ponuja veliko priložnosti za aktivnosti in se lahko pohvali z nedotaknjeno naravo, osamljenimi kmetijami. Je kraj, kjer boste zagotovo začutili naravo brez masovnega turizma.
 
@Author - Mankica Kranjec; www.slovenia.info
 
Za konec pa smo se podali še v Pomurje. Katja nam je razkazala Gornjo Radgono, radgonski sejem in Radence. Tam se lahko sprostite v bazenih ali pa se sprehodite skozi park, kjer vsako leto poteka maraton treh src. Zagotovo vredno obiska!

Sorodni članki

Prijava