Rezervirajte hostel pri nas ter se izognite višji ceni zaradi provizij posrednikov.

Nov hostel v Rimu

Hostel Pessina House se je odprl 4. marca 2016. Je očarljiv majhen hostel v Rimu, posvečen Aldu Francu Pessini, legendarnemu ustanovitelju zveze italijanskih hostlov, ki je bila ustanovljena 19. decembra 1945.

Vsebina
Hostel se nahaja na ulici Via Cavour v središču Rima in zelo blizu železniške postaje Termini, ki ima dobro povezavo do letališča Fiumicino, pa tudi dobre avtobusne povezave in podzemno železnico do vseh znamenitosti Rima, nekatere so celo nekaj minut hoje stran, kot so Kolosej, rimski forum, bazilika Marije Snežne, bazilika Laterano in San Giovanni. Te znamenitosti so le primer krajev, ki jih lahko obiščete peš, druge znamenitosti pa so dostopne z javnim prevozom.
 
Hostel ponuja nastanitev v dvo-, tro-, štiri- in šestposteljnih sobah, vse imajo svojo kopalnico, televizijo, klimo, na voljo je tudi knjižnica v skupnih prostorih za druženje in branje, pa tudi wi-fi, velika recepcija, v ceno je vključena tudi posteljnina.
 
Hostlov čar se lahko opazi v minimalističnem pohištvu in živih barvah na stenah. Hostel ima atmosfero, kjer se boste počutili dobrodošli. Kot vsi hostli, je tudi ta prijazen in odprt do kultur. Tukaj boste lahko spoznali nove ljudi.

Sorodni članki

Rezervirajte oglede, zanimivosti in znamenitosti 10% ceneje

Prijava