Rezervirajte hostel pri nas ter se izognite višji ceni zaradi provizij posrednikov.

Christian Torrico je osvojil potovanje okoli sveta

Vsebina

Christian Andres Torrico iz Argentine je srečen zmagovalec tekmovanja ob Stoti obletnici Hostelling International. Izmed skoraj 1100 prijav je naša žirija izbrala Christianovo fotografijo, kot najboljši opis »moje najboljše izkušnje v hostlu«. Fotografija je bila narejena v Andih med ekskurzijo, ki jo je organiziral Hostel Mendoza Internacional v Argentini. Christian je bil nagrajen s potovanjem življenja: darilnim bonom agencije STA v vrednosti £2000.

Zmagovalec:


 
Mnenje žirije:
Fotografija simbolizira popotnika, ki se odpravi na pustolovščino, kjer sam odkriva nove kraje na vrhu sveta. Fotografija izraža občutek pustolovščine, svobode in hkrati tudi umirjenosti. Verjetno nismo edini, ki bi se hoteli postaviti na mesto tega popotnika.

Tekmovanje je bilo organizirano v počastitev stote obletnice hostelina. Obiskovalci www.hihostels.com so lahko z nami delili svoje najljubše trenutke preživete v hostlih skozi kratko zgodbo, fotografijo ali film.

Skupno je prispelo na Hostelling International 589 kratkih zgodb, 456 fotografij in 24 filmov. Ob ogledu vsega prispelega gradiva, se je utrdilo mnenje, da so glavne izkušnje ob obiskih: hostlov sklepanje novih prijateljstev, odkrivanje novih krajev in ustvarjanju nepozabnih vtisov. To so bili najbolj pogosti motivi.

Kliknite na spodnjo povezavo, da vidite 100 najboljših prispelih izdelkov.

Film     |      Fotografija     |      Zgodba

Sorodni članki

Prijava