Rezervirajte hostel pri nas ter se izognite višji ceni zaradi provizij posrednikov.

Lillehammer, zimska pravljica

Vsebina
Kaj pozimi početi v Lillehammerju?
 
Le dve uri stran od Osla boste odkrili eno najzanimivejših mest na Norveškem: Lillehammer. Znan je po zimskih olimpijskih igrah leta 1994. Je živahno mesto, ki ponuja zanimivosti pozimi in poleti.
 

 
Lillehammer Hostel je prijazen hostel, ki se nahaja v avtobusni in železniški postaji mesta. Hostel ima prijetno kavarno, napolnjeno s turisti in domačini in velike sobe, ki gledajo na postajo. Na voljo je brezplačen wi-fi, kuhinja in obsežen zajtrk, ki je vključen v ceno. 
 
 
Veliko znamenitosti v Lillehammerju, kot je na primer muzej Maihaugen, dom Sigrid Undset Bjerkebæk, olimpijski muzej in olimpijski park so iz hostla dostopni kar peš. Do parka Hunderfossen in Lilleputthammer vozijo avtobusi. Alpski center Hafjell je najbližji smučarski center hostlu, blizu hostla je tudi veliko prog za tek na smučeh. Če si pustolovski tip, poskusite izlete s haskiji v Sjusjøenu. Nahaja se le pol ure od Lillehammer, na tebe pa bo čakalo kar 20 haskijev, da jih odpeljete po snegu. Zagotavljamo vam, da bo to izkušnja, ki je ne boste pozabili. Za tiste, bolj pustolovske, pa je morda bolj primeren olimpijski bob. Minuta in pol, polna adrenalina. Lillehammer ima edini ledeni bob v severni Evropi. Proga je bila zgrajena za olimpijske igre leta 1994 in je postala ena glavnih atrakcij v Lillehammerju. Je popolna aktivnost za ljubitelje zimskih športov in adrenalina in avanturistični turisti se po njej preprosto morajo spustiti. 
 
 
Zveni dobro, a želite več informacij? Tukaj je video o hostlu in mestu: www.youtube.com/watch?v=m4MFET8CHwM

Sorodni članki

Rezervirajte oglede, zanimivosti in znamenitosti 10% ceneje

Prijava