Rezervirajte hostel pri nas ter se izognite višji ceni zaradi provizij posrednikov.

Aarhus

Evropska prestolnica kulture 2017 in mesto nasmehov

Restavracije z Michelinovo zvezdico, znamenitosti, kulinarika, dogodki, trgovine, arhitektura in umetnost. Ne, tokrat ne govorimo o Københavnu. Govorimo o mestu Aarhus, evropski prestolnici kulture 2017.  
Vsebina
 
 
Trendi in svetovljanski sta samo dve besedi, ki lahko opišeta, kaj lahko pričakujete v Aarhusu, drugem največjem mestu na Danskem.  Oglejte si ikonske zgradbe, kot so mestna hiša, ARoS, muzej umetnosti, Dokk1, Iceberg in še več.  Izvedite več o dogodkih, ki se skozi leto odvijajo v mestu, na primer maratoni, parade, koncerti in praznovanje Aarhusa kot evropsko prestolnico kulture 2017. Obiščite mesto junija, ko bo določeni Kanadčan tukaj izvajal svojo pesem Purpose iz že četrtega albuma. Obiščite zanimivosti, kot so Tivoli Friheden, muzej Moesgaard ter staro mestno središče.  Preverite, kje so najboljše trgovine, kavarne, parki in restavracije.  Aarhus ima vse.
 
Preden zapravite ves svoj denar, rezervirajte nastanitev v hostlu Danhostel Aarhus in izkoristite kakovostno in poceni nastanitev, ki se nahaja blizu vse zabave in vznemirjenja.  Ni važno, ali potujete s prijatelji ali z družino, imeli boste počitnice, ki jih ne boste pozabili v evropski prestolnici kulture 2017.

Sorodni članki

Rezervirajte oglede, zanimivosti in znamenitosti 10% ceneje

Prijava