Prijavi se na spletni časopis in novičke

2018

2017

2016

2015

2014

2013

2012

2011

2010

2009

2008

 
Marec 2017
Kovič Katja
Prostovoljka Popotniškega združenja Slovenije
katja.kovic@gmail.com

Nove ugodnosti za člane HI
Se vam je že pričel nabirati prah na vaši HI članski kartici? Potem je nujno, da po hitrem postopku rezervirate hostel kjerkoli na HI zemljevidu in se s svojo kartico podate na prevetritev. 


Ob tem pa se lahko veselite tudi dodatnih ugodnosti, ki jih prinaša članstvo. Hostelling International je namreč sklenil novo zavezništvo, tokrat z največjim ponudnikom mestnih ogledov oziroma tako imenovanih walking tours – s SANDEMANs NEW Europe. Kot najvišje ocenjeni ponudnik mestnih ogledov na TripAdvisorju s svojimi kar 80 različnimi vrstami ogledov v 18 mestih in 13 državah SANDEMANs NEW Europe odslej ponuja HI članom kar 25 % popust na mestne oglede oziroma t.i. city walking tours. 


Kaj torej storiti, da lahko dodobra izkoristite svojo člansko kartico? Prvi korak je, da odklikate na njihovo spletno stran. Po tem, ko se odločite, katero izmed ponujenih destinacij želite dodobra spoznati ob pomoči predanega vodnika, kdaj jo nameravate obiskati in v katerem jeziku jo želite doživeti – v angleščini ali v španščini – vnesite kodo HImember v okence, ki zahteva t.i. Discount code. Ob udeležbi ogleda pa prisotnemu vodniku samo pokažite svojo člansko kartico in že lahko uživate v novih izkušnjah s 25 % popustom. Nikoli namreč ne veste, kdaj boste privarčevani denar potrebovali za kakšno novo doživetje.