Rezervirajte hostel pri nas ter se izognite višji ceni zaradi provizij posrednikov.

Zabaviščni park Tivoli

Zabaviščni park Tivoli odprl svoja vrata 6. aprila 2017 

Prebivalci Kopenhagna in obiskovalci so vznemirjeni. Tivoli je odprl svoja vrata 6. aprila 2017. Pripravite se na senzacionalno leto. Kupite vstopnice ali sezonske vstopnice in uživajte v vsem, kar ponuja ta veličastni park.
Vsebina
 
 
Tukaj so neskončne aktivnosti, glasba, voženj na pretek, čudovito okolje, srečni obrazi in veliko več v tem čudovitem parku. Kaj pravite na sprehod skozi park in na občudovanje prelepih cvetlic? Tukaj bo na tisoče tulipanov v izobilju barv.  Veliko hrane in poslastic vas čaka v restavracijah in stojnicah. Nato pa je tukaj še petje in nastopi lokalnih in mednarodnih skupin, orkestrov, ki bodo nastopali od maja do septembra.
 
Kaj je torej to leto novega v Tivoliju?  Kaj pravite na virtualno vožnjo, ki se vrti, spušča in pelje z 80 kilometrov na uro? Imate želodec za to?  
 
Za obisk Tivolija lahko načrtujete vsaj dan ali dva.  Do Tivolija pridete, če izstopite na postaji Copenhagen Central Station. Park se nahaja čez cesto.  Če se nahajate v hostlu Danhostel Copenhagen City, ste le pet minut hoje oddaljeni od najbolj zabavne izkušnje v Kopenhagnu.  Rezervirajte nastanitev v Danhostel Copenhagen Bellahøj, se peljite z avtobusom 2a in izstopite na glavni postaji.  Gostje, ki bodo izbrali nastanitev v Danhostel Copenhagen Amager, se lahko peljejo z vlakom Øresund do glavne postaje in iz postaje izstopite pri vratih, ki so najbližje javnim avtobusom. 
 
Zabavajte se med obiskom najbolj popularne znamenitosti Kopenhagna.

Sorodni članki

Rezervirajte oglede, zanimivosti in znamenitosti 10% ceneje

Prijava