Rezervirajte hostel pri nas ter se izognite višji ceni zaradi provizij posrednikov.

Bologna festival 2009 in Festival Verdi a Parma

Vsebina
 
Bologna festival 2009
do 22/10

Bologna festival 2009Osemindvajseti Bologna Festival od marca do oktobra ponuja tri različne cikle koncertov: "Grandi Interpreti" (27 marec – 25 maj), Talenti (3 april – 4 junij), Il Nuovo L’Antico (22 september – 29 oktober), ob že ustaljenem koncertu na trgu Palazzo Albergati - Zola Predosa, rezerviranem za sponzorje in člane društva Bologna Festival Association (9 junij).
Program vključuje izvrsten klasični in romantičen repertoar. Skladatelje, ki so bili protagonisti 20. stoletja v Evropi, sodobno glasbo s sedmimi prvimi predstavami napisanimi izključno za festival v Bologni, baročno glasbo skladateljev kot so: Monteverdi, Galuppi, Vivaldi, Bach in poseben poklon Händelu ob 250. obletnici njegove smrti.
Gostje festivala v letu 2009 so: Murray Perahia, Martha Argerich in prijatelji, Radu Lupu, Jordi Savall, Leonidas Kavakos, András Schiff, Fazil Say, Daniel Harding, Zubin Mehta, Mikhail Pletnev, Cristian Mandeal, Mahlerjev komorni orkester, Ruski narodni orkester, Orkester Maggio Musicale Fiorentino, Filharmonični orkester George Enescu, Le Concert des Nations.
Za več informacij poglejte na:
www.bolognafestival.it

YH Bologna - Due Torri-San SistoKje prespati: Hostel “Due Torri San Sisto” vabi vse mlade, družine, šolske skupine, športna društva, itd. Je najcenejše in udobno prenočišče v Bologni. Osebje tekoče govori angleško, francosko in špansko. Na razpolago je 105 postelj v 3 in 4 posteljnih sobah. Zajtrk in posteljnina sta vključena v ceno. Gostje imajo dostop do WiFi, faxa, prevoza (24/7), dostave pizze, brezplačnih filmov, družabnih iger in avtomatov s toplimi in hladnimi napitki. Prodajamo tudi avtobusne vozovnice in kartice za mednarodne klice.
Za informacije in rezervacije se obrnite na: Tel/Fax: +39 051 501810,
bologna@aighostels.com , www.ostellodibologna.com .

 
Festival Verdi a Parma
Od 28/09 do 28/10

Festival Verdi a ParmaParma in Verdijevo jezero se bosta poklonila velikemu mojstru z dnevno predstavitvijo oper. Ta veliki dogodek združuje izvrstno glasbo z zgodovino mesta, prijetno življenje s prijetno hrano, v deželi, ki vam izreka dobrodošlico.
Za dodatne informacije poglejte:
www.teatroregioparma.org
 

YH ParmaKje prespati: Hostel Parma ponuja 20 sob, kjer lahko namesti do 83 ljudi. Vsaka soba ima lastne sanitarne prostore in klimatizacijo. Vliki skupni prostori imajo televizije in udobne sedežne garniture. Na voljo je samopostrežni zajtrk, vzdušje pa je prijazno in prijetno.
Recepcija je odprta 24 ur dnevno, omogočeno pa je tudi parkiranje avtobusov. Izkoristite pa tudi ponudbo sodelovanja hostla in mestne občine, s tem da si ugodno ogledate gledališča, muzeje in podobno.
Za informacije in rezervacije se obrnite na: Tel: + 39 0521 1917547 – Fax: + 39 0521 1917548,
info@ostelloparma.itwww.ostelloparma.it .

Sorodni članki

Prijava