Rezervirajte hostel pri nas ter se izognite višji ceni zaradi provizij posrednikov.

Čas je za Italijo

Vsebina
Odkrijte Italijo z AIG hostli
 
Italija lahko veliko ponudi obiskovalcem vseh starosti in okusov. Prav tako pa je zahvaljujoč AIG hostlom, ki jih je leta 1945 ustanovil Aldo Franco Pessina, postala še bolj dostopna in primerna za vsak žep. Skozi čas so se njihovi hostli spreminjali iz velikih skupnih spalnic in deljenih prostorov v bolj udobne namestitve, ki sov toku s časom popotnikov. Edino kar je ostalo nespremenjeno je atmosfera hostlov, ki izvira iz različnih kultur, gostoljubja in spoznavanja novih prijateljev v neformalnem okolju. Pridružite se mednarodnem gibanju prenočevanja v hostlih in odkrijte Italijo ob pomoči AIG hostlov – tako velika ''must-see'' mesta, kot skrite draguljčke na otokih, podeželju ali ob vznožju gora v notranjosti.
 
 
Odkrijte Italijo, regijo za regijo
Edinstven primer okusov in tradicije je Apulija. Razpeta med Garganom in Salentom je resnično izjemen nabor zakladov, arhitekturnih posladkov, delov UNESCO seznama svetovne dediščine in še mnogo več. Je regija zgodovinskih vasic in umetniških mest, s čudovito pokrajino, dih jemajočimi gradovi, katedralami, palačami in spomeniki, ki krasijo njeno obličje. Obiščete lahko lokalne muzeje, ki so kraljestva umetnosti in arheologije in kjer imajo tako obrti kot tudi morje svoje častno mesto. Lahko pa skozi zgodbe Friderika II. odkrivate imperialističi čas. Spoznate lahko starodavne modrosti obdelave gline, kamna in papirmašeja, lahko pa preprosto uživate v pogledu na osupljivo lepe soteske, dolmene, menhirje ter človeške mojstrovine kot so trulli in lokalne kmetije. Vendar bodite pripravljeni, v Apuliji ima kultura svojo vlogo v spektaklu!
 
 
Dobrodošli v Apuliji, dobrodošli na jadrnici
Vkrcajte se na jadralno popotovanje odkrivanja morja, narave in apulijske pokrajine
 
Zvok vetra, barve in vonjave morja, neokrnjena lepota podzemnih votlin, čustveni spekter sončnega zahoda v tisočerih barvah, splošno dobro počutje, ki vas obkroža. Želja po tem, da se znova in znova vračate. Sanjači, raziskovalci in radovedneži boste uživali kot protagonist lastnega dne in lastnega izleta na jadrnici, povsem nadvladani s preprostim, brezskrbnim in neskončnim življenjem, prav tako pa boste zacelili rane stresnega in mrzličnega življenja v mestu.
 
 
Apulija je popotovanje skozi okuse edinstvene gastronomske dediščine. Tako kot mediteranska prehrana. Olje in vino, kruh in torte. Sveže testenine in zelenjava, specifične slaščice – Apulija ponuja mnogo novih odkritij. Bogastvo sestavin izvira iz neverjetne količine receptov, ki pripovedujejo življenjsko zgodbo domačinov. Gurmanski navdušenci si lahko pridobite novo znanje o pripravi kruha, testenin, tort in mnogo več.
 
Če torej povzamemo, vsaka regija vas bo razveselila s svojo edinstveno ponudbo in presenetila z izredno umetniškostjo rokodelcev, prič preteklosti.
 
 
Obisk Apulije je popotovanje brbončic – edinstvena izkušnja okusov in tradicij
Vse ponudbe vključujejo možnost izbire ene ali več aktivnosti. Dobrodošlica je zagotovljena z ''ruletno formulo'', s katero AIG ustvarja najboljšo ponudbo kakovosti in cene ter možnost izbire med najboljšo nastanitvijo, ki je mogoča v času bookinga.
 
AIG točke v Apuliji: OSTELLO DIFFUSO LECCE, OSTELLO DIFFUSO BISCEGLIE, OSTELLO DEL SALENTO, VILLAGGIO MIRA, CITTA’ BIANCA RESORT, EDEN BEACH CLUB, ANTICA MASSERIA DELL’ALTA MURGIA.
 
Ne odlašajte in rezervirajte svojo novo razburljivo izkušnjo na www.aighostels.it.

Sorodni članki

Rezervirajte oglede, zanimivosti in znamenitosti 10% ceneje

Prijava