Rezervirajte hostel pri nas ter se izognite višji ceni zaradi provizij posrednikov.

Nakupovalni konec tedna v Lillehammerju

Vsebina

Hostelling International Norway vam priporoča izlet v ljubko olimpijsko mesto Lillehammer. Preživite čas s partnerjem, nakupujte, jejte in pijte, ter okusite vzdušje norveških majhnih mest. Lillehammer Hostel ponuja poceni in udobno namestitev v srcu mesta.

Lillehammer je le 135 minut z vlakom od prestolnice - Osla. Ponuja vse ugodnosti velikega mesta, le da manjših dimenzij. Prav tako boste našli uslužne in prijazne ljudi, ter prikupno vzdušje s hiškami, trgovinicami in nenazadnje zgradbami, ki si zaslužijo biti očuvane v samem komercialnem centru mesta.

Skupno je v mestu 250 trgovin. Ulica za pešce, Storgata, je svetovno znana po svojem šarmu, čeprav gre za sodobno nakupovalno okolje. Na voljo je mnogo specializiranih trgovin, ter mnogo izdelkov, med katerimi lahko izbirate.

Hostel se nahaja le nekaj minut hoje stran od olimpijskega prizorišča. Vse sobe imajo povezavo za internet in televizijo.

Za dodatne informacije in dogodke v Lillehammerje se obrnite na Lillehammer Tourist.

Paket: cena NOK 600,- za osebo, vključuje:
• 2 noči v tropesteljni sobi, lastne sanitarije ali 2 noči v dvoposteljni sobi, lastne sanitarije (z doplačilom NOK 150),
• Samopostrežni zajtrk
• Vstop v Lillehammer Art Museum

 
 
 
Za dodatne informacije in rezervacije se obrnite na Lillehammer Vandrerhjem e-mail; lillehammer@hihostels.no ali telefon; +47 61 26 00 24.

Sorodni članki

Prijava