Rezervirajte hostel pri nas ter se izognite višji ceni zaradi provizij posrednikov.

Hostel Amager in trajnost

Vsebina
Danhostel Copenhagen Amager se zares trudi za čim bolj trajnostni turizem. Imajo veliko zelenih idej, s katerimi prihranijo denar, pripomorejo k boljšemu počutju gostov in z gotovostjo lahko trdimo, da je ta hostel vodilni pri zavzemanju za ohranjanje narave.  Hostel se nahaja v območju Ørestad, ki je z vlakom le nekaj minut oddaljen od Kopenhagna. Hostel najdete blizu enega najlepših območij na otoku Amager – Amager Fælled. 
 
 
Hostel je vgradil energijsko učinkovite žarnice, stranišča, umivalnike in tuše, ki porabijo manj vode, senzorje gibanja, ustvarili so tudi spletno stran za ozaveščanje o ogljični nevtralnosti in še veliko več.  Izvedite več o pozitivnem učinku na okolje.
 
Hostel je zdaj v obnovitveni fazi, da bodo lahko zeleno okolje prinesli tudi v hostel.  V letu 2018 se bo Danhostel Copenhagen Amager odprl in pokazal svoje nove zelene pobude – novo recepcijo, kavarno in sobe za druženje s steno z zanimivimi lokalnimi rastlinami in energijsko varčno osvetlitvijo.
 
 
Danhostel Copenhagen Amager ponuja 540 postelj in 156 sob z zasebnimi in skupnimi kopalnicami.  Ponujajo tudi brezplačen brezžični internet, parkiranje in veliko območje za zunanje aktivnosti v čudoviti naravi.
 
 
 

Sorodni članki

Rezervirajte oglede, zanimivosti in znamenitosti 10% ceneje

Prijava