Rezervirajte hostel pri nas ter se izognite višji ceni zaradi provizij posrednikov.

Danhostel Aarhus City

Vsebina
Najnovejša pridobitev združenja Danhostel
 
Danhostel Aarhus City je najnovejša pridobitev združenja Danhostel. Nahaja se v središču drugega največjega mesta na Danskem, v mestu Aarhus, ki je znano tudi kot mesto nasmehov. S terase hostla je eden najlepših razgledov na mesto, blizu so največje znamenitosti, kar hostel uvršča med hostle z najboljšo lokacijo v Aarhusu.
 
 
V stavbi je poudarjena trajnostna tema. Pohištvo izhaja iz luksuznega hotela v Kopenhagnu, ročno narejene postelje pa so izdelane iz recikliranih materialov. V hostlu je na voljo 156 postelj v 17 sobah in prav iz vsake sobe imajo gostje čudovit razgled. Postelje so mehke in udobne, vsaka ima svojo vtičnico in lučko. V celem hostlu je brezplačen wi-fi, gostom je na voljo tudi velika kuhinja, da si lahko pripravijo svoje obroke. Trajnostno tematiko nadaljujejo s svojim zeliščnim in zelenjavnim vrtom na strehi, ki jim je v pomoč pri pripravi obrokov.
 
 
Zaradi odlične lokacije lahko gostje hostla Danhostel Aarhus City vsako priljubljeno zanimivost dosežejo le v 10 minutah. Blizu je Vadestet s kavarnami in restavracijami, latinska četrt, muzej ARos z mavrično panoramo na strehi, ulična prehrana, staro mesto in še knjižnica in kulturni center DOKK1. 
 
 
Ozračje v Danhostlu je popolno za solo popotnike in družine. Obiskovalci prihajajo z vsega sveta, zato je veliko priložnosti za sklepanje prijateljstev, še posebej v kavarni na strehi ali v sobi za druženje.  
 
Če se želite zabavati v mestu nasmehov, izberite nastanitev v hostlu Danhostel Aarhus City.

Sorodni članki

Rezervirajte oglede, zanimivosti in znamenitosti 10% ceneje

Prijava