Rezervirajte hostel pri nas ter se izognite višji ceni zaradi provizij posrednikov.

Hostel Bad Tölz kot postojanka za urjenje

Ukvarjanje s športom in se redno gibati, je osnova za vzdrževanje kondicije in zdravja mladih. Nov hostel v Bad Tölzu (Bavarska) se je začel posvečati prav temu. V neposredni bližini novega poslopja so športne površine: javni bazen, ledena ploskev za hokej, igrišče za golf in tudi poligon za deskanje, ter vrvi za plezanje. Ponudba zlasti cilja na zaključene športne skupine in šolske skupine.

Vsebina
Bad Tölz, se nahaja med mestom München in obronki Alp, doslej pa je bil bela točka na zemljevidu hostlov. Sedaj je tukaj možna nastanitev do 186 popotnikov v visoko-kakovostnem novem objektu, kjer imajo vse sobe lastne sanitarije. Šest skupnih prostorov pa je sodobno opremljenih za srečanja in seminarje. Na voljo pa sta tudi bistro in soba za zabave.

Hostel je svoja vrata odprl  z namenom, da obogati lokalno turistično ponudbo in se drži stoletne tradicije in vrednot, ko so: solidarnost, tolerance, spoštovanje, izobraževanje in zabava. Bad Tölz youth hostel je četrti novi hostel, ki se je odprl na okroglo obletnico “100 let zamisli o hostelingu.”

Youth Hostel Bad Tölz
Am Sportpark 4
83646 Bad Tölz
Tel. 0049 8041 793180
jhbad-toelz@djh-bayern.de
www.bad-toelz.jugendherberge.de

Sorodni članki

Prijava