Rezervirajte hostel pri nas ter se izognite višji ceni zaradi provizij posrednikov.

Svež nov HI paket tajvanskih železnic

Vsebina

Tajvanska hostling zveza je sestavila, v sodelovanju s Taiwan Railways in Golden Foundation Tours, svoj prvi železniški paket, ki je izjemna priložnost za mednarodne popotnike, da preizkusijo barvito ponudbo tajvanskih hostlov, ki so povsod po otoku in vsi na visokem nivoju. 

 
Ponudba je podobna popustom Eurail Pass in omogoča, da na veliki nogi potujete z vlakom in spoznate tajvansko kulturo, tradicionalno hrano ter neverjetno pokrajino.
 
Paket vam dovoljuje sledečo izbiro:
  • Vozovnica za 5 dni, vključno s tremi nočitvami v hostlih YHA.
  • Vozovnica za 7 dni, vključno s petimi nočitvami v hostlih YHA.
  • Vozovnica za 10 dni, vključno z osmimi nočitvami v hostlih YHA.

Paket si lahko rezervirate na www.gftours.com.tw ter si nato sestavite lasten itinerarij in rezervirate nočitve v hostlih. Na otoku je 35 hostlov, ki so tako v mestih, kot na romantičnem podeželju, vendar pa je potrebno vsakega posebej rezervirati, saj bo sleherni uporabnik te ponudbe lahko izbral svojo lastno pot, lahko pa jih za vas rezerviramo pri GF tours.

Vozovnica velja od prvega dne potovanja z vlakom dalje, pa vse do polnoči zadnjega dne prikazanega na vozovnici, ki v tem času velja za neomejeno število voženj na sediščih, ki niso rezervirana na brzovlaku Chu-Kuang Express, ekspresnem vlaku Fu-Hsing Semi Express, vlaku Local Express in lokalnih železniških povezavah.

 
Upamo, da bo to vse mlade popotnike in študente spodbudilo, da pridejo in se zaljubijo v Tajvan!

Paketi so že naprodaj in se bodo prodajali do 20. junija 2010. Podrobnejše informacije najdete na http://english.yh.org.tw ali pa nam pišite na ctyha@yha.org.tw .

Sorodni članki

Prijava