Rezervirajte hostel pri nas ter se izognite višji ceni zaradi provizij posrednikov.

YHA New Zealand nagrajuje

Vsebina

YHA New ZealandČe se nastanite v kateremkoli izmed 50 hostlov YHA, boste imeli dodaten popust, če ste kolesar ali pohodnik. To je del programa Retro Revival ki skuša spodbuditi vse popotnike, ki potujejo trajnostno – se pravi s čim manjšo količino izpustov toplogrednih plinov – in kolesarijo ali hodijo po Novi Zelandiji.

Nekoč, če ste hoteli prenočiti v hostlu, ste morali priti ali peš, ali pa s kolesom.

Nova ZelandijaTe omejitve so se ukinile pred kakšnimi dvajsetimi leti, vendar pa sedaj, ko se zavedamo da vsak posameznik vpliva s svojimi karbonskimi izpusti, se je YHA odločila za korak iz preteklosti. Nagrajevala bo vse, ki bodo prispeli v njihove hostle s pomočjo sredstev trajnostne mobilnosti.

Popotniška ponudba z nizko karbonskim izpustom je zamisel, ki se je razvila ob kolesarskem izletu “The Ride for Rakiura”. 15 zaposlenih pri YHA je prekolesarilo preko 550km od Wellingtona do Rotorue, da bi začeli akcijo zbiranja sredstev za projekt YHA Steward Island (več informacij na www.YHA.co.nz ).

Nova ZelandijaČe pridete do hostla s kolesom ali peš, pa naj bo 100 ali 1000 kilometrov stran, boste nagrajeni s 25% popusta na ceno nastanitve. In če še niste član YHA boste prejeli še nagradni 25% popust na enoletno članstvo YHA Nove Zelandije.

YHA želi spodbuditi več ljudi, da bi potovali tako, da ne obremenjujejo okolja in verjame, da lahko tudi popotniki doprinesemo k ohranjevanju okolja in zmanjševanju onesnaženja – YHA to počne tako, da omogoča dostopnejše cene tovrstnim popotnikom.

Nova ZelandijaVendar pa morate vedeti, da vseeno to ne velja, če ste malce nižje na cesti skočili na kolo in bi želeli uporabiti ta popust. Hostli spodbujajo le tiste, ki se potujejo izključno trajnostno – brez podpornega vozila, avtobusa, ali taksija (dodatne pogoje si lahko ogledate na naši spletni strani).

 
 
Nova ZelandijaYHA se je zavezal k trajnostnemu razvoju in dobil po nekaj nagrad za svojo dejavnost –  The Sustainable Business Network awards, Qualmark enviro ratings in the Virgin Responsible Tourism so le med najbolj prestižnimi. Retro Revival je še ena izmed potez spodbujanja trajnostnega turizma, ki ga je uvedla YHA, skupaj z npr. uporabo organskih ostankov za prehrano živine lokalnih prašičerejcev, ogrevanje vode s sončno energijo in montaža naprav za zmanjševanje porabe elektrike po vseh hostlih.

Ker se vedno več Zelandec odloča za potepanja, ponuja YHA dostopne cene in raznovrstno ponudbo – vključno z mestnimi oddihi in poležavanjem na plaži, kakor tudi nastanitve na skupnih ležiščih, pa vse do dvoposteljnih sob. Ne nazadnje pa tudi nudijo zavest, da ima počitnikovanje preko YHA le minimalen negativen vpliv na okolje.

Za več informacij:
Alex Swindells
Channel Marketing Manager
Freephone: 0800 278 299
Email:
book@yha.co.nz
Spletni naslov: www.yha.co.nz

Sorodni članki

Prijava