Rezervirajte hostel pri nas ter se izognite višji ceni zaradi provizij posrednikov.

Prostovoljci vabljeni v Kenijo

Vsebina

KenijaV mesecu aprilu, avgustu in decembru so šolske počitnice v Keniji in tedaj so šole prazne. Zelo bi bili hvaležni za vašo prostovoljno pomoč pri poučevanju angleškega jezika, ki bi znatno povečal uspeh učencev raznih šol v urbanem ali podeželskem okolju po državi. Sodelujemo z mnogimi šolami, ki nujno potrebujejo prostovoljne učitelje, naprošamo pa tudi ljudi z učiteljskimi izkušnjami iz drugih podorčji, če bi lahko delili svoje znanje z nami. Razredi so zelo številni, zato bi prostovoljno pomoč zelo cenili. Priložnosti poučevanja smo vzpostavili, da bi zadovoljili željam lokalnih in mednarodnih prostovoljcev, ki želijo poučevati. Prostovoljce bi prav tako pripravljali na poučevanje v različnih šolah v Wagusu in Abimboi, ali drugje v Keniji. Prostovoljci bodo tako dobili izkušnje za delo z učenci z vsakršnjimi potrebami, med tem, ko bodo z njimi delili svoje znanje angleškega jezika.

KenijaRavnatelji dodeljujejo po enega izmed izkušenih učiteljev, da pomagajo in vodijo prostovoljce pri njihovem delu. Poučevali bi skupine otrok od prvega do osmega razreda. Poučevanje angleškega jezika pa lahko združite s poučevanjem matematike, družboslovja, hygiene ali drugih predmetov. Prostovoljci pa lahko pogovorno angleščino učijo tudi preko predmetov kot so umetnostna vzgoja, šport, glasba in podobno, ali pa sodelujejo pri organiziranju in vodenju izvenšolskih dejavnosti, ki lahko vse pomagajo revnim otrokom povzpeti se po družbeni lestvici. Ves pouk poteka v kenijskem ali angleškem jeziku.

Urnik je razporejen od ponedeljka do petka med 8:00 in 16:00 z dvournim premorom od 15:00 do 17:00 za športne dejavnosti.

Če želite donirati šolske potrebščine, kot so knjige, pisala, ipd. bomo vam prav tako hvaležni.

Zahteve
*Polnoletnost
*optimizem
*pripravljenost na življenje v vasi
*znanje angleščine speaking

Jezik: angleški

Minimum in maksimum za skupine: 2 - 30

Za več informacije se obrnite ne
James M Gichohi,
Volunteer Program Cordinator
Kenya Voluntary  & Community Development Project
Ralph Bunche Road
P.O. Box 4473-00200 Nairobi-Kenya
Tel: +254 020 2723012
Fax: +254 20 2726011
Websites: 
www.yhak.org or  www.kvcdp.org
Email:  volunteers@yhak.org or
info@kvcdp.org
Cell:+254 722655321

Sorodni članki

Prijava