Rezervirajte hostel pri nas ter se izognite višji ceni zaradi provizij posrednikov.

Bohinjski Kravlji Bal Predstavlja Slovenijo v svetu

Vsebina

Bohinjski Kravlji BalZ izrednim ponosom vam sporočamo, da je največji praznik Bohinja dobil prav posebno priznanje v svetovnem merilu. Naša največja prireditev odmeva daleč naokrog. Celo tako daleč, da so jo zapisali v dveh največjih svetovnih vodnikih prireditev.

Prvi tuj vodnik, ki kot edino slovensko prireditev predstavlja Kravji bal, je Frommers-ov »300 Unmissable Events and Festivals Around the World«.  Kravji bal se je znašel med 300 prireditvami in festivali, ki jih ne smemo zamuditi, kot pravi naslov tega popotniškega vodnika. Vodnik predstavlja praznovanja, festivale, dogodke po celem svetu, ki izstopajo z avtentičnostjo in  drugačnostjo. Bralcu nudi informacije o cenah vstopnic, datumih in še posebej o kraju dogajanja. Vsi članki so pisani s strani avtorjev, ki so si te prireditve ogledali, zato bralcu prenesejo vsa čustva iz prireditve v knjigo. Kravji bal je opisan na strani 170 v družbi Mardi Grasa v New Orleansu, Monaškega Grand Prixa ali pa novoletne zabave v Las Vegasu.

Bohinjski Kravlji BalDrugi tuj vodnik, ki je uvrstil Kravji bal na stran 145, je Lonely planet-ov »A Year of Festivals«. Vodnik predstavlja festivale, njihovo barvitost in različnost. Z vodnikom lahko odkrijemo glasbene ali zabavne, drage ali poceni, predvsem pa najbolj zanimive dogodke s celega sveta. Tu se je Kravji bal znašel v družbi karnevala v Benetkah, Oktoberfesta ali pa finskega prvenstva v nošenju žena. S tem želijo bralca navdušiti za leto obiskovanja nepozabnih dogodkov.

V Turističnem društvu Bohinj smo izredno ponosni na objave, ki jih je moč zaslediti v tujih publikacijah, kar pomeni, da je Kravji bal všeč tudi ljudem, ki so videli že marsikaj. Prizadevali si bomo, da bo Kravji bal in morda še katera izmed prireditev, tudi v prihodnje širil glas Bohinja in Slovenije po celem svetu.

 
Turistično društvo Bohinj
Ribčev laz 48
4265 Bohinjsko jezero
Tel.: +386 (0)4 574 60 10
info@bohinj-info.com
www.bohinj-info.com

Sorodni članki

Prijava