Rezervirajte hostel pri nas ter se izognite višji ceni zaradi provizij posrednikov.

Večeri Pod lipo - Bohinj

Vsebina

Veeri Pod lipo - BohinjVečeri Pod lipo so se razvili predvsem z namenom popestriti večerno dogajanje v lepo obnovljenem vaškem jedru Bohinja. Vaško jedro z lipo v Srednji vasi se je izkazalo za prvovrsten kraj za prirejanje takšnih prireditev. Pred parimi leti je bilo jedro obnovljeno in res ponuja pravi ambient domačnosti in starih časov, ko se se prav tam odvijala podobna zabavna srečanja. S tem je vas dobila svoj srčni utrip.

Glede na razpored ostalega dogajanja je prireditev umeščena na ponedeljkove večere. V svojih prvih treh letih so presegli svoj namen. V letu 2008 smo tako našteli več kot 2000 obiskovalcev, lani pa že blizu 3000 obiskovalcev .

Veeri pod Lipo - BohinjGoste pogrejemo z žganjem, poskusijo kruh z domačo zasko ali kako drugo domačo dobroto, uživajo v prekrasnem petju pevskih zborov, si ogledajo bohinjski nošo in plese v izvedbi lokalne folklorne skupine, s svojo hudomušnostjo pa prireditev popestrijo in začinijo Srenjske predice.

V letošnjem letu bodo prireditve vse ponedeljke v juliju in avgustu. Pripravljamo tudi nekaj novosti. Vsak ponedeljek bo večer popestril gostujoč nastop pevcev, plesalcev ali igralcev, predstavljena bo tudi stara obrt. Prireditev je še vedno brezplačna, ravno nasprotno, vsak obiskovalec bo odnesel lep spomin na vaški večer pod lipo!

Vsak ponedeljek v juliju in avgustu, od 20.30 ure dalje. Vabljeni in dobrodošli!

 
Turistično društvo Bohinj
Ribčev laz 48
4265 Bohinjsko jezero
Tel.: +386 (0)4 574 60 10
info@bohinj-info.com
www.bohinj-info.com
 
 
Kje spati?
 
Hostel Pod Voglom stoji na eni najlepših lokacij, na južni obali Bohinjskega jezera. Je najbolj primeren kraj za mladinske ali odrasle skupine, pa tudi posameznike, ki jim sproščeno vzdušje, aktivnosti, lepota in mir nadomeščajo popoln komfort modernih hotelov.
 
Youth Hostel pod VoglomInformacije:
Youth Hostel pod Voglom
Ribčev Laz 60
4265 Bohinjsko jezero
+386 (0)4 572 34 61
pod.voglom@youth-hostel.si

Sorodni članki

Prijava