Prijavi se na spletni časopis in novičke

2018

2017

2016

2015

2014

2013

2012

2011

2010

2009

2008

 
Julij 2010
Youth Hostel pod Voglom in Pac Sports

Youth Hostel pod VoglomV Hostlu pod Voglom smo zaključili z zimsko sezono, ki so jo naši gostje lahko preživeli na okoliških smučiščih, se odpravili na potep s krpljami po zasneženih poljanah ali preizkusili, kako adrenalinski je lahko snežni rafting.

Toda sneg je skopnel in v pomlad smo tudi mi vstopili z vseslovensko čistilno akcijo, ki smo jo v Bohinju nadgradili še z Zelenim vikendom. Povabili smo ljudi od vsepovsod, da se nam pridružijo na brezplačnem vikendu, ter nam pomagajo očistiti okolico hostla in Bohinjskega jezera. Akcija je izjemno uspela in lahko pričakujemo, da se bo prihodnje leto ponovila.

Youth Hostel pod VoglomMed 21. majem in 4. junijem je potekal Mednarodni festival alpskega cvetja, kjer so se obiskovalci lahko udeležili različnih razstav, delavnic in botaničnih izletov, na katerih so spoznavali značilnosti lokalne flore, ter naravne in kulturne dediščine Bohinja.

Počasi pa spet pričenjamo s poletnimi aktivnostmi, saj se pričenjajo topli dnevi, ko vsem prija osvežujoča sprostitev ob in na vodi. Pa naj bo to romantično veslanje po jezeru s kanujem, nekoliko bolj živahen spust po reki z raftom ali pa popolno adrenalinsko doživetje na enem izmed canyoningov.

Youth Hostel pod VoglomVedno pa lahko preizkusite svoj pogum v adrenalinskem parku ali potešite svojo željo po letenju in poletite v tandemu z jadralnim padalom.

V poletnem času je pred nami tudi veliko zanimivih prireditev kot so vasovanje, kmečka ohcet, kresna noč, konec poletja pa tudi znameniti kravji bal.

Dobrodošli v Hostlu Pod Voglom!

Youth Hostel pod VoglomInformacije:
Youth Hostel pod Voglom
Ribčev Laz 60
4265 Bohinjsko jezero
+386 (0)4 572 34 61
pod.voglom@youth-hostel.si