Rezervirajte hostel pri nas ter se izognite višji ceni zaradi provizij posrednikov.

Pa pojdimo na Madžarsko!

Vsebina

Pension-Camping Ekološki park in Pustolovski park, ki se nahajata na področju polnem naravnih lepot in bogastev, sodeluje s turškimi kopelmi v Egerju, znanem po svoji termalni vodi. V kopališče pridejo le ljudje, ki imajo potrdilo iz bolnišnice ali od zdravnika. Vendar pa je junija bil sklenjen dogovor, po katerem lahko gostje ekološkega parka prav tako uživajo v zdravilnih učinkih termalne vode z minerali. Kopališča se nahajajo v srednjeveški zgradbi.

Pension-Camping Ekološki park ima evropsko priznanje za udobno in zdravo nastanitev za 35 oseb v trinajstih sobah. Na prostoru za kampiranje se lahko postavi 50 šotorov in prikolic. V pustolovski park pa so dobrodošli vsi, ki si želijo plezanje. Sosednje gore pa ponujajo še veliko drugih možnosti, za preživljanje aktivnih počitnic.

 
Pension-Camping Eco-Park, ki je zgrajen iz naravnih materialov, se nahaja v nacionalnem parku Bükk – Szarvaskő. Vasica s svojimi 400 prebivalci je priljubljen turistični cilj zaradi svoje planinske klime, raznolike narave, edinstvenih mineralov in geografskih lokacij. V okolici je tudi več lokacij svetovne dediščine, do katerih pridete že v roku ene ure. Z dobrimi cestami in javnim transportom boste imeli lahek dostop do vinskega okrožja Tokaj, jam Aggtelek, stepe Hortobágy ali vasice Hollókő. Tudi nekaj sosednih mestec je svetovno znanih: Szilvásvárad kjer gojijo Lipicance in pa slane sipine Egerszalók, ki imajo tudi ime srednjeevropske Pamukkale. Turistično središče regije je Eger, ki je blizu mesta Szarvaskő. To mesto je znano po zgodovinskih zgradbah v baročnem stilu in po vinski kulturi. Pred kratkim odprte turške kopeli pa so še dodatno povečale privlačnost mesta Eger.

Pension-Camping ÖKO-Park Pensio and Camping
H-3323 Eger-szarvaskő, Borsod street 9.
Telephone and Fax: 06/36/352-201
Mobile: 06/30/9588-782
info@oko-park.hu
www.oko-park.hu

Sorodni članki

Prijava