Rezervirajte hostel pri nas ter se izognite višji ceni zaradi provizij posrednikov.

Hostel pod Voglom prejel certifikat kakovosti

Vsebina
Youth Hostel Pod Voglom na Bohinju prejel certifikat kakovosti.
 
Petek, 3. Junij je bil prav poseben dan za Youth Hostel pod Voglom na Bohinju. Po nekajmesečnih pripravah je namreč prejel certifikat kakovosti HI Quality ali krajše HI-Q.

Certifikat kakovosti je dokument, ki ga Youth Hostel prejme, ko izpolni vse pogoje, ki jih zahtevajo posebna določila, ki so posebej namenjena Youth Hostlom.

Certifikat HI-Q je do neke mere podoben drugim certifikatom kakovosti, ki jih poznamo z bistveno razliko – certifikat HI-Q je do potankosti prilagojen delovanju Youth Hostlov. Tako je seveda za Youth Hostle bistveno primernejši, kot nekateri drugi, bolj splošni certifikati kakovosti, ki jih uporabljamo v gostinstvu.

Namen prilagoditve delovanja v skladu s HI-Q standardi je predvsem v zagotavljanju visoke kakovosti storitve, saj delovanje zahteva popolno sledljivost postopkov in tudi reševanju določenih napak, predvsem pa preprečevanju, da bi se napake sploh pojavile.

Po nekaj mesecih priprav, ki so jih opravili v Youth Hostlu pod Voglomp, se je o delovanju Youth Hostla pod Voglom v smislu smernic kakovosti HI-Q prepričal tudi glavni revizor Hostelling International g. Iddan Kroll iz Izraela, ki je izjemno pohvalil pripravljenost in strokovnost osebja in tudi predal certifikat kakovosti.

Igor JURIŠIČ
 

Youth Hostel pod Voglom
Ribčev Laz 60
4265 Bohinjsko jezero
+386 (0)4 572 34 61
pod.voglom@youth-hostel.si

 

Sorodni članki

Prijava