Rezervirajte hostel pri nas ter se izognite višji ceni zaradi provizij posrednikov.

Nov Hostel v Švici

Vsebina

29. aprila 2011 je vrata odprl nov Youth Hostel - Fiesch

Uradna otvoritev novega Youth Hostla “Sport - und Feriencenter Fiesch” je bila 30. aprila 2011. Nekdanja vojaška bolnišnica Fiesch je prenovljena v sodoben Youth Hostel, ki ponuja 92 postelj.

Kooperacij Fiesch Počitniška Vas je odkupila nekdanjo vojaško bolnišnico, v sodelovanju s kantonom Valais. “Sport- und Feriencenter Fiesch” je del kompleksa spremenil v Youth Hostel. Podzemni del bolnišnice pa se uporablja v namene kantonskega arhiva.

Nastanitev v hostlu od 30CHF naprej
V hostlu Fiesch je skupno 26 sob v dveh nadstropjih: 12 štiriposteljnih sob (od tega imajo štiri  lasten tuš in stranišče), 10 dvoposteljnih sob dostopnih za invalide (od tega 8 z lastnim tušem in straniščem) in štiri šestposteljne sobe (dve s tušem in straniščem). Nočitev s samopostrežnim zajtrkom v Youth Hostlu pa vas stane med 30.00 in 52.00 CHF, odvisno od kategorije sobe. Kosilo in večerja staneta dodatnih 16CHF.

 
Odlično izhodišče za ekskurzije po Švicarskih Alpah: Jungfrau-Aletsch pod zaščito UNESCOa
“Sport- und Feriencenter Fiesch” se nahaja na nadmorski višini 1,050m v sončnem in snežnem kantonu Valais. Nahaja se prav v osrčju naravne svetovne dediščine (pod zaščito UNESCOa) Jungfrau-Aletsch (v Švicarskih Alpah). Youth Hostel je odlično izhodišče za pohode in smučarske užitke v okolici Eggishorn na robu ledenika Great Aletsch. Kristalno čist zrak, sonce od ranega jutra do poznega večera ter odličen razgled na 4.000m visoke očake Švice.

Youth Hostel nudi gostom uporabo prostorov “Sport- und Feriencenter Fiesch”
Za goste Fiesch Youth Hostla, je uporaba različnih ponudb Počitniške vasi Fiesch vključena v ceno: pokrit bazen, minigolf, disk golf in vrtne igre. Ob dodatnem doplačilu pa so na voljo še druge športne aktivnosti: skittle, športna dvorana, squash, tenis in badmington, fitness, savna, solarij, plezalna stena, drsališče in druge športne aktivnosti. Opremo in druge potrebščine si je moč sposoditi po dostopnih cenah.

Cenovno ugodna ponudba tudi za družine in pare
Youth Hostel želi dobrodošlico ne le mladim in šolskim razredom, temveč tudi družinam, parom, športnim društvom… in vsem, ki Youth Hostel vidijo kot ugodnejšo alternativo hotelu.

Youth Hostla “Sport - und Feriencenter Fiesch” 
Tel: +41 27 970 15 15
Fax: +41 27 970 15 00
e-mail: fiesch@youthhostel.ch

Sorodni članki

Prijava