Rezervirajte hostel pri nas ter se izognite višji ceni zaradi provizij posrednikov.

Obiščite Hostel pod Voglom

Vsebina

Hostel Pod Voglom se nahaja v središču Triglavskega narodnega parka v Bohinju v Sloveniji. Zaradi svoje lokacije tik ob Bohinjskem jezeru je idealen za preživljanje aktivnih počitnic in primeren za vse, ki so radi v naravi.

V letu 2011 je Hostel Pod Voglom prejel CERTIFIKAT KAKOVOSTI- HI QUALITY s strani mednarodnega združenja Hostelling International. Tako je sedaj eden od samo 450 hostlov po celem svetu, ki so prejeli priznanje. Vseh hostlov v tem združenju je okrog 4500, le 10% od tega pa ima tudi certifikat kakovosti. Za goste  konstantno ohranjamo in izboljšujemo kakovost naših storitev in se trudimo za zadovoljstvo naših obiskovalcev in udeležencev športnih programov.

Hostel Pod Voglom je član Hostelling International. Na voljo ima tri vrste namestitve (sobe s kopalnico, sobe s skupnimi kopalnicami in skupna ležišča). Prav zaradi tega ga vsako leto obiščejo, ne samo mladi, temveč tudi družine z otroki, ki raziskujejo bohinjsko okolico, ki nudi številne možnosti za preživljanje aktivnega dopusta v Triglavskem narodnem parku.

Turistična zveza Slovenije je v projektu »Moja dežela – lepa in gostoljubna« Hostel Pod Voglom že tretje leto po vrsti uvrstila med 3 najboljše v kategoriji mladinskih prenočišč (hostel je prejel priznanje za drugo, prvo in tretje mesto).

V hostlu se nahaja športni center Pac sports, na dvorišču pa še adrenalinski park. Ravno tako si gostje lahko sposodijo čolne, kanuje, kajake ali gorska kolesa. Tistim, ki so željni še več adrenalina, hostel ponuja udeležbo pri  kateri od športnih aktivnosti kot so rafting, hydrospeed ali soteskanje,ali pa ogled Bohinjskega jezera od zgoraj na tandemskem poletu s jadralnim padalom.

Ob hostlu je tudi vrt z otroškimi igrali ter ležalniki, kjer si gostje lahko odpočijejo in v senci dreves preberejo kakšno knjigo. Med dodatno ponudbo Hostla Pod Voglom spada organizacija raznih srečanj, koncertov, potopisnih predavanj, teambuilding programov in piknikov za goste hostla in individualne skupine. Ravno tako hostel skozi celo leto nudi nastanitev šolskim skupinam, športnikom na pripravah in organizira športne dneve in aktivnosti za mladino.

Če vas zanimajo aktivne in preproste počitnice v stiku z naravo, boste v Hostlu Pod Voglom prav gotovo našli nekaj za vas, vašo družino in prijatelje.

KRATEK OPIS IN PONUDBA HOSTLA POD VOGLOM
Lokacija:
na južni obali Bohinjskega jezera, 2 km od Ribčevega Laza, 2 km od spodnje postaje žičnice Vogel
Dostop: po cesti z avtom, avtobusom, pozimi Ski Bus do najbližjih smučišč
Sobe: hostel 15 sob, prizidek: 32 sob
Opremljenost sob depandansa: kopalnica, balkon
Opremljenost sob hostel: 4 sobe kopalnica, ostale etažna kopalnica
Ponudba hotela: terasa, bar, restavracija (večerje), tv- soba, izposoja koles, kanujev, kajakov, mreža za odbojko, namizni tenis, slack line park, shramba za smuči, pralnica,  lastna obala
Ponudba depandanse: shramba za smuči
V bližini: čolnarna, plaža
Posebnosti: športni center, izposoja koles in kanujev.
Popusti: člani YH International - 10%, izposoja čolnov, koles in športne aktivnosti – 10%, otroci do 4.leta  – 100%, otroci pod 12 let - 30%
Oddaljenost: pošta, trgovina - 2 km, Bohinjska Bistrica, smučišče Kobla, železniška postaja – 8,5 km, Golf Klub Bled in Casino Bled– 29 km, Aeroklub Lesce – 31 km, Letališče Ljubljana – 63 km

 
Youth Hostel pod Voglom
Ribčev Laz 60
4265 Bohinjsko jezero
+386 (0)4 572 34 61
pod.voglom@youth-hostel.si
 

Sorodni članki

Prijava