Rezervirajte hostel pri nas ter se izognite višji ceni zaradi provizij posrednikov.

Šest dobrih razlogov za skupinski obisk Slovenije

Slovensko podnebje je tako raznoliko, kot njena topografija: primorsko in Alpsko na zahodu, ter celinsko v ravninah na vzhodu. Ob takšni raznolikosti te srednjeevropske dežele, se bo zagotovo našlo za vsak okus nekaj, kar bi želeli spoznati. Od izobraževalnih izletov na teme zgodovine, umetnosti ali učenja jezikov, pa vse do dodatnih aktivnosti za šolske ali študentske skupine in aktivne športne oddihe s prijatelji, vam HI Slovenija zagotavlja varne, cenovno ugodne in kakovostne nastanitve za vse vrste skupine.

Vsebina

Poletne in zimske športne aktivnosti

Slovenija je odlična dežela za skupine tako poleti kot pozimi, saj je idealna za preživljanje aktivnih počitnic in primerna za vse, ki ljubijo naravo. Ob vznožju Julijskih Alp in še kje ponuja veliko možnosti za smučanje, deskanje na snegu, sankanje, krpljanje, snežni rafting, planinarjenje in gorsko kolesarjenje, v katerem lahko skupine uživajo v neokrnjeni naravi. Bližnja jezer in rek pa omogočajo celo vrsto vodnih aktivnosti kot so rafting, soteskanje ter vožnjo s kanuji in kajaki. Za namestitev, hrano in organizacijo športnih aktivnosti vam bodo z veseljem pomagali v Youth Hostlu pod Voglom, kjer vas toplo pričakujejo.

Konferenčne potrebe

Hostel Brežice ponuja bogat spremljevalen program s področja delovanja otroških in mladinskih programov, kulture s prireditvami za različne okuse in širokim spektrom neformalnih izobraževanj in s tem odpira nove dimenzije mladinskega turizma. Izjemna in sodobno opremljena infrastruktura, ki vsekakor prednjači v lokalnem okolju, ponuja kongresno-seminarske prostore (15-240 oseb) z vrhunsko tehnično opremo in nudi organizacijsko, tehnično in gostinsko podporo pri različnih dogodkih. Namestitvene kapacitete ponujajo kombinacijo zasebnosti in družabnosti v trendovsko opremljenih sobah. Na voljo je 10 dvoposteljnih sob, 4 šest posteljne sobe in 3 apartmaji z lastno kopalnico, tako lahko mladinski hotel naenkrat gosti 71 oseb.

Dotik z zgodovino

Celje je zgodovinsko in tretje največje mesto v Sloveniji, ki ponuja pravo bogastvo starodavnih spomenikov, kakor tudi živahnega nočnega življenja in dobrih restavracij, primerno za skupine, ki želijo spoznati bogato slovensko kulturo in zgodovino, zlasti pa je zanimiv star srednjeveški grad. Hostel Celje se nahaja v samem središču mesta, v neposredni bližini glavne železniške in avtobusne postaje. Za večje skupine, ki ne želijo pozabiti svojih študentskih dni, so urejene 4 več posteljne sobe, za tiste malo bolj zahtevne oz. željne zasebnosti pa je urejenih 7 tematskih dvoposteljnih in enoposteljnih sob. Vsi gostje lahko uporabljajo tudi skupni prostor s kuhinjo, dve seminarski sobi, večnamensko dvorano, pralnico, zimski vrt in računalniški kotiček.

Mestno življenje

Prestolnica Slovenije ima vse, kar imajo moderna mesta po svetu, pa vendar je ohranila svoj čar majhnega mesteca, s sproščenim vzdušjem in prijaznostjo. Je živahno mesto z veliko naravnimi in kulturnimi znamenitostmi, ki so priča pestri zgodovini mesta. Turisti lahko tako uživajo v arhitekturni raznolikosti mesta, galerijah, muzejih, gledališčih in koncertih, ali pa se udeležijo katerega izmed mnogih glasbenih festivalov. Za spanje je poskrbljeno v Youth Hostelu Ljubljana.

Vonj po morju

Portorož se nahaja v neposredni bližini tako hrvaške, kot italijanske meje. Gostje hostla v Portorožu lahko uživajo na plaži, termalnih kopališčih ali pa solinah, ki so področje gnezdenja zaščitenih ptic. Hostel Portorož je predvsem namenjen poletnemu turizmu, ki popotnikom nudijo aktivnosti na morju in obali. Nahaja se na hribu nad Portorožem na veliki parceli od koder se širi enkraten razgled na slovensko obalo vse do Hrvaške. Ima čudovit vrt s travnikom in teraso, ki jo lahko uporabljajo gostje za počivanje, sprostitev in piknike. S 70 ležišči v popolnoma opremljenih apartmajih vas toplo pričakujejo.

Čudeži narave

Postojna je dom največje naravne jame (Postojnska jama), z več kot 20km hodnikov, galerij in soban. Lokalno okolje je raznoliko in bogato z gozdovi in širokimi poljanami, ter platoji, hribi in gorami ter ponuja veliko aktivnosti na prostem, kakor tudi možnosti za spoznavanja naravnih sistemov in okolja. Youth Hostel Proteus Postojna se nahaja na izvrstni lokaciji za skupine, ki želijo raziskovati notranjost jame, obiskati pragozdove, se podati na pohod na Nanos ali pa obiskati Predjamski grad, ki že več kot 700 let kraljuje v 123m visoki skalni steni, mogočen, izzivalen, ob pogledu nanj pa obiskovalcu zastane dah.

Sorodni članki

Rezervirajte oglede, zanimivosti in znamenitosti 10% ceneje

Prijava