Rezervirajte hostel pri nas ter se izognite višji ceni zaradi provizij posrednikov.

Avstralski poletni festivali 2011/12

Vsebina

Tukaj so prve novice o velikem festival, organiziranem v večjih mesti Avstralije! Vsi zagotavljajo mednarodni obisk in dan epskih razsežnosti (ali celo več dni) glasbenih spektaklov.

Avstralski ljubitelji glasbe se bodo v tej sezoni festivalov prav razvajali. Naj jih prevzamejo navdušujoči zvoki VELIKEGA DNEVA NA PROSTEM, ali jih zazibajo sladki ritmi festivala Laneway, nekaj je gotovo, če ne boste odreagirali takoj, boste zamudili veliko doživetje!

Še več – ko si enkrat priborite svojo vstopnico na razprodani poletni festival, si zagotovite prenočišče blizu dogajanja – kar vam omogoča YHA hosteling, ki ponuja udobne postelje, v katere se lahko zvalite ob koncu enega najboljših dni vašega življenja.

 
Oglejte si te hostle, da vam omogočijo celostno izkušnjo festivala:

Adelaide Central YHA
Odlično izhodišče za festival Laneway in WOMADelaide – hkrati pa članom YHA ponujajo koncesijske cene za vstopnice.

Postelja že od $27.00*.

Sydney Central YHA
Nahaja se ob glavni železniški postaji in tako ne morete biti na boljši lokaciji, če želite izkoristiti VELIK DAN NA PROSTEM na dnevu Avstralije 26. januarja, ali festival Laneway v nedeljo 5. februarja. 

Postelja že od $33.00*.

Melbourne Metro YHA
Le 5 km od dirkališča Flemington, domovanja VELIKEGA DNE NA PROSTEM v nedeljo 29. januarja n festivala Laneway 4. februarja v centru skupnosti Footscray, boste videli, da je najbolj logična odločitev prenočiti v hostlu Melbourne Metro YHA. Naj vas ne zajame gneča na tramvaju ali vlaku – rezervirajte sovo vnaprej in prispite v velikem slogu.

Postelja že od $27.00*.

Perth City YHA
Če ste namenjeni na razstavišče Claremont za VELIK DAN NA PROSTEM 5. februarja, ali pa na Laneway festival 12. februarja v kulturnem centru Perth, potem rezervirajte Perth City YHA.

Postelja že od $29.00*.

Brisbane City YHA
Festival Laneway bo v Brisbanu potekal na ulici Alexandria Street, v dolini Fortitude 28. januarja. Nočite pa lahko v Brisbane City YHA.

Postelja že od $27.50*.

Surfers Paradise Main Beach YHA
Pripravite se na epski VELIK DAN NA PROSTEM na razstavišču Gold Coast v nedeljo 22. februarja. Raj deskarjev, Main Beach YHA, je takoj ob centru dogajanja.

Postelja že od $26.00*.

Člani z HI člansko izkaznico imajo drugačne cene, ki jih lahko najdete na sple yha.com.au .

Sorodni članki

Prijava