Rezervirajte hostel pri nas ter se izognite višji ceni zaradi provizij posrednikov.

Izjemna preobrazba hostla Egmond

Vsebina

Sodoben hostel, ki je ohranil tipično vzdušje Stayokay ponovno odpira svoja vrata

Stayokay Egmond je znova odprt svoja vrata novim gostom začetkom aprila 2012 po veliki prenovi. Hostel je bil skoraj povsem prenovljen in ima 45 sob, bife, restavracijo in štiri večnamenske prostore za zabave, srečanja in delavnice skupin velikih do 200 udeležencev. Gostje se lahko sprostijo tudi v sprejemnici pri recepciji, ali na s soncem obsijani terasi, po napornem delu raziskovanja okolice. Uradna otvoritev tega trajnostno usmerjenega, družinam prijaznega hostla bo slavnostno organizirana v septembru 2012.

 
Stayokay je največje skupinsko in cenovno ugodno prenočišče na Nizozemskem zadnjih 85 let. Egmond hostel – ki se nahaja na robu severnomorskih sipin in peščenih plaž – je pričel z delovanjem v tej obliki se pojavi v šestdesetih letih. Na tisoče gostov je uživalo v soncu, morju in pesku tekom bogate in dolge zgodovine hostla. Arhitekt Ronno Honingh je ustvaril in zasnoval prenovljen Stayokay Egmond kot sodobeno in pregledno zgradbo. Za notranjo opremo je poskrbel Edward van Vliet. 
 
Udobna namestitev
Stayokay Egmond je sedaj eden najbolj estetičnih in prikupnih Stayokay hostlov, ki zagotavlja vso možno udobje za prijetno nočitev. V 45 sobah je skupno 188 postelj, vendar so vse prilagodljive nadstropne postelje s tuši in stranišči. Na voljo so tudi sobe za dva do šest gostov, ki so primerne za samostojne goste, družine, skupine ali poslovne popotnike. Nočitve se gibljejo okoli €18.50 na osebo z zajtrkom.

Prijetna notranjost
Stayokay Egmond ima začrtane jasne linije moderno zasnovane notranjosti, ki daje občutek domačnosti. Ob poudarkih modre barve in raznolikosti materialov, s vam bo lahko zgodilo, da pomislite, da čutite morski vetrič in morje, saj so sonce, pesek in voda vključeni elementi opreme. V restavraciji boste na tleh našli pravi mozaik ploščic. Tople in naravne barve so razporejene tudi po vseh sobah.

       
 
O Stayokay
Stayokay je veriga sedemindvajsetih hostlov po različnih delih Nizozemske, na lepih tako urbanih kot naravnih lokacijah (na podeželju, v gozdovih ali ob vodi). Stayokay zagotavlja nepozabno nastanitev in mnoge priložnosti za nepričakovane pustolovščine ali srečanja. Veriga želi dobrodošlico tako samostojnim popotnikom (tistim, ki potujejo sami ali družinam) kot velikim skupinam (šolske skupine, prijatelji, športna društva, ipd.). Stayokay sprejema družbeno odgovornost, kjer ponuja široko paleto svojih trajnostno orientiranih ponudb. Stayokay je bila prva nastanitvena mreža v Evropi, ki je prejela znamko EU Ecolabel – eno izmed najprestižnejših nagrad za ekološko prijazne izdelke in ponudbe.
 
More info on: www.stayokay.com  !

Sorodni članki

Prijava