Rezervirajte hostel pri nas ter se izognite višji ceni zaradi provizij posrednikov.

Se želite učiti angleščine v Dublinu?

Vsebina

Paket učenja angleščine vključuje splošne tečaje angleščine po vaši izbiri ter nastanitev v hostlu Dublin International Hostel za 5, 12, 19 ali 26 noči. 

Če želite ostati dlje, vam lahko damo popust tudi na to ter vam uredimo oglede največjih zanimivosti, tako da boste lahko v miru vadili jezik, pri tem pa spoznali kar nekaj Irske!

Spoznajte nove prijatelje v priljubljenem Dublin International Hostel – nekdanjem župnišču – ki je sedaj hostel v centru Dublina skupaj s »cerkveno restavracijo«!

Odprt je vsak dan, cel dan in ponuja brezplačen zajtrk in WiFi. Na voljo je tudi brezplačno parkirišče za goste ter je le deset minut stran od centra in vseh turističnih zanimivosti.

 
Izpopolnite jezik, med tem, ko obiščete kvalitetno jezikovno šolo, ki je le pet minut stran od hostla. Majhne učne skupine in prijazni učitelji bodo pomagali izpiliti vaše znanje jezika ter si tako pridobiti več jezikovne samozavesti!                     
                                                       
Šola se nahaja v prekrasni gregorijanski stavbi, z velikimi, svetlimi in sodobnimi učilnicami. Na razpolago je tudi odlična dvorana za rekreacijo učencev, kjer je na voljo mnogo iger, da vas sprostijo!

Za več informacij kliknite TUKAJ .

Sorodni članki

Prijava