Rezervirajte hostel pri nas ter se izognite višji ceni zaradi provizij posrednikov.

ARTish v Ljubljani

Vsebina

ARTish V LJUBLJANI- ustvarjalni festival s prodajno razstavo

V SOBOTAH BODITE V LJUBLJANI!

LJUBLJANA je mesto po meri človeka, tako pravijo prebivalci, pa tudi številni  obiskovalci. Uvršča se med srednje velika evropska mesta in ohranja privlačno prijaznost manjšega kraja, ima vse, kar premorejo velike prestolnice. V Ljubljani se staro ljubeznivo prepleta z novim, mesto je dom kulture, številnih gledališč, muzejev in galerij, ponaša pa se tudi z eno najstarejših filharmonij na svetu. Prebivalce Ljubljane in obiskovalce navdušujejo umetniki vseh smeri - od vrhunskih glasbenih, gledaliških in likovnih ustvarjalcev do alternativnih in avantgardnih umetnikov. V toplejših mesecih številne kavarniške mizice in stoli napolnijo obrežje Ljubljanice ter trge starega mestnega jedra. Tu se Ljubljančani srečujejo ob večerih ali pa ob jutranji kavi, po skoraj obveznem sobotnem obisku ljubljanske tržnice ali nedeljskega bolšjega trga oz. katere druge prireditve. Prvi vtis, ki ga obiskovalec običajno dobi o Ljubljani je, da je to izredno mlado mesto.

 
Lokacija ARTish festivala: Stari in Gornji trg
25.08.2012 ob 09.00 do 20.00
29.09.2012 od 09.00 do 20.00

Festival ARTish, na katerem slovenski ustvarjalci na stojnicah razstavljajo in prodajajo svoja dela, poteka vsako zadnjo soboto v mesecu. Od maja do septembra se ga lahko udeležite v starem mestnem jedru, na Gornjem trgu. V sobota 1.9. od 12:00 do 18:00 pa bo ARTish gostoval tudi na zadnjem dnevu Trnfesta v KUDu

ARTish je prireditev, na kateri ustvarjalci ne predstavijo le svojih del, temveč tudi svoje postopke in ideje. Dogajanje zaokrožajo brezplačne ustvarjalne delavnice za odrasle kot otroke, gledališke predstave, glasbeni nastopi in dobrodelni projekti kot so izmenjava rabljenih oblačil ter zbiranja sredstev v različne namene.

 
BIT CENTER YOUTH HOSTEL in DESIGNERSKI HOTEL Z ENO ZVEZDICO

Bit center youth hostel in hotel z eno zvezdico, je prostor, kjer se srečata design in nizke cene. Objekt je lociran blizu obvoznice a še vedno v neposredni bližini urbanega centra Ljubljane.  Youth hostel ima 35 ležišč s sobami od dveh do deset ležišč. V isti zgradbi je tudi hotel z eno zvezdico, kjer imajo vse sobe lastno kopalnico s tušem, LCD TV. Gostje imajo možnost samopostrežnega zajtrka za doplačilo. Free WiFi. 


Youth Hostel Ljubljana
Litijska 57
1000 Ljubljana
+386 (0)1 548 00 55
ljubljana@youth-hostel.si

Sorodni članki

Prijava